1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

-Moja karijera je počela, ako pod početkom podrazumevamo prvi projekat/pesmu, otprilike 2018.godine. Jednostavno posle dužeg niza godina bavljenja muzikom, poželeo sam da ostavim neki svoj pečat u muzici, kao i sam posao da podignem na viši nivo. Želeo sam da mi pesmu potpiše Coby, koji je baš u to vreme uspešno radio na projektu “Južnog vetra”. Jedna od pesama koju mi je ponudio je bila upravo “Na pola” i tako je sve krenulo.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

-Ima jedna anegdota iz mog detinjstva vezana za muziku (imao sam 7 godina), a to je da kao mali nisam pokazivao da imam sluha za muziku. Kada je bio prijemni ispit za nižu muziku školu, od trinaest učenika, dvanaest je upisalo. Možete pretpostaviti ko je otpao. Moja majka, koja je inače muzički obrazovana, uspela je nakon toga da me ipak upiše uz obećanje da će mnogo raditi sa mnom mimo stadnardnog školskog programa i da ću uspeti da stignem svoje vršnjake. To se i desilo, iako je proces trajao pune 3 godine i bio vrlo stresan. Muzički sam se obrazovao ukupno 14 godina i dobio diplomu…

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

-Majka mi je bila najveća podrška tada, kao i danas. Ona je najveći kritičar i neko bez koga ne bih uopšte uspeo da se bavim muzikom, a i ne bi bilo ovog intervjua.

4. Estrada nekada i sada ?

-Mislim da ima velike razlike. Ranije je bilo daleko manje estradnih ličnosti, samim tim opstajanje na toj sceni je bilo lakše i realnije. Danas je, pojavom interneta i napredkom ostalih tehnologija i tržišta sve prezasićeno. Hiperprodukcija je nikad veća. Mnogo više pesama se javno plasira, mnogo novih ljudi i ako se ne prati taj trend hiperprodukcije teško je opstati.

5. Na kraju dana kada se pogledate u ogledalo šta vidite?

-Vidim dečaka zarobljenog u telu muškarca srednjih godina. Tako se osećam, a i indirektno bi moglo da znači da se tek zagrevam za muzičku scenu.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

-Stvarno nemam omiljenu destinaciju za odmor. Volim odlazak na more najviše, tako da bilo gde na moru.

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

-Nisam baš skapirao najbolje pitanje, pogotovo što je velikim slovima “kafa”. Generalno pijem jednu kafu dnevno, ujutru i  volim da je popijem sam, isčitavajući dnevne novine. Ako je kojim slučajem neko u blizini, zamolim ga da mi se ne obraća prvih sat vremena. Ako misliš sa kim bih voleo da sednem, da se ispričam, ima par imena, moji bliski prijatelji.

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

-Koristim uglavnom Instagram, a imam i Facebook.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

– Ranije sam i imao neke simpatije prema rijalitiju, danas ne. Čak i ne pravim razliku među rijaliti igračima, da li se neko pokazao ovako ili onako. Samo učešće smatram kompromitacijom.

10. Omiljeni grad i zašto ?

-Moskva, u kojoj sam živeo 5 godina, išao u školu, trenirao… Nadam se i planiram u narednih godinu dana da ću otići, pošto mi izuzetno fali ruski jezik, mentalitet, ljudi.

11. Omiljeno jelo i piće?

-Obožavam hranu. Volim dosta i da kuvam, spremam baš svasta. Ne mogu da se odlučim za jedno jelo, ali npr. prvo što mi pada na pamet je riba, pačetina sa marmeladom,sarma, paste…
Omiljeno piće mi je Cedevita limun. To se pije u litrima. Da ima takmičenje u ispijanju Cedevite ja bih pobedio i tražio nagradu šleper Cedevite.

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

-Trenutno nemam partnera, ali generalno obraćam dosta pažnju na osmeh, ako već moram da se odlučim.

13. Neostvarena želja?

-Fudbalska karijera, definitivno.

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

– Ne volim nešto da gledam u prošlost i da žalim zbog grešaka, propuštenih prilika, ovih ili onih odluka. Sve je to sastavni deo života. Mislim da crno-bela kombinacija najbolje grade našu ličnost. Ne bih menjao ništa.

15. Planovi za budućnost?

-Počinjemo uskoro sa novim muzičkim projektima, nadam se da će vam se svideti.

Autor: Redžo Beganović