Korak ispred!

Na kafi sa ? Lejla Zahirović

1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

-Kao mala djevojčica sa 6 godina imala sam svoj prvi javni nastup,sve se to svodilo na dječije festivale i manifestacije. Počela sam da radim sa nepunih 16 godina i prijavila sam se na Pinkove Zvezde završivši svoje takmičenje u polufinalu istog show-a. Prijavila sam se na Zvezde Granda,prvu sezonu stigla sam do polufinala, a u drugoj sam ušla u finale i zauzela 5. mjesto po odabiru publike i SMS glasova. Počela sam profesionalno da radim i snimila sam svoje dvije pjesme koje su izdate za Grand Produkciju.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

-Da,moji roditelji su to još prepoznali u meni čim sam prohodala što bi se reklo. To se valjda odmah da primjetiti na djetetu da je talentovano i sklono tome.

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

-Najviše naravno podršku svojih roditelja,naročito mog oca koji je istrajao u tome da me dovede do onoga danas što sam.

4. Estrada nekada i sada ?

-Pa dosta toga se promijenilo,nažalost. Nekako se dosta toga izmaklo kontroli,razumijem da se stvari i način funkcionisanja na estradi mijenjaju i prilagođavaju se vremenu ali mnogo toga da mogu i da sam u toj poziciji uticala bih da promijenim. Ali eto nekako se i ja svemu tome prilagođavam u nekim mjerama,ipak treba zadržati dostojanstvo i ugled.

5. Na kraju dana kada se pogledate u ogledalo šta vidite?

-Pa zanimljivo pitanje,neću komentarisati fizički izgled ali iskreno vidim jednu mladu,borbenu osobu. Dosta toga me u životu snašlo za moje 22. godine i vjerovatno će još dosta toga,ali za sada kažem da je to osoba kojoj se divim,puna snage i borbe.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

-Pošto radim taj posao,gdje sam stalno okružena ljudima,gužvom, bukom za omiljenu destinaciju bih izabrala neko mjesto gdje toga nema. Samo mir,tišina i bijeg od buke.

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

-Kafu najviše volim piti sama,pogotovo ako je to prva jutarnja kafa.

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

-Sve koristim podjednako,za moj posao potrebne su sve društvene mreže. U doba korone malo manje,jer je manje nastupa,manje svega ali svakako sam i dalje aktivna.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

-Ja sam dobila poziv za rijaliti show,nemam ništa protiv ko god da se pronalazi u tome ali iskreno to nije moj životni cilj. Još uvijek imam šta da jedem,pijem i živim normalan zivot. Veliki rizik je prihvatiti takav poziv,iskreno ja sama sebi ne mogu da garantujem šta u mojoj glavi može da se desi da bih ja uradila nešto, a pod kamerama sam 24/7. Tako da ko god želi neka izvoli,ja se ne bih željela upustiti u takvo nešto.

10. Omiljeni grad i zašto ?

-Definitivno je to Beograd,tamo je sve počelo i sve najljepše uspomene su tamo. Rado posjetim Beograd kada god imam priliku i bez toga kada moram na emisije i kada me obaveze zovu tamo. Uvijek slobodno vrijeme volim da provedem u Beogradu.

11. Omiljeno jelo i piće?

-Iako u ovom poslu primorana sam da na neki način vodim računa o ishrani,omiljena hrana mi je tjestenina na svaki način ali sva sreća genetika me dobro služi pa se to ne primijeti. A piće neka bude voda.

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

-Ne bih voljela da odgovaram na pitanja o emotivnom životu to je moja privatnost.

13. Neostvarena želja?

-Sve su mi se pretežno ostvarile,a ona koja je ostala je naravno da se jednog dana ostvarim kao majka. Mislim da svaka žena mašta o tome i da je to smisao ovog života.

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

-Sve bih isto uradila,ništa ne bi mijenjala.

15. Planovi za budućnost?

-Ne planiram,puštam sve da se dešava onako kako vrijeme samo odredi. Ne volim da planiram jer svaki put kada bih to uradila stvari bi mi se dešavale suprotno od toga.

Autor: Redžo Beganović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *