Korak ispred!

Na kafi sa ? Davor Lazić

1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

-Sve se desilo u Beogradu, gde me je pre svega moj veliki prijatelj kantautor Miloš Radosavljević Šomi odveo kod popularnog kompozitora Slavka Kuzmanovića Cakija, koji je komponovo jedan od mnogobrojnih hitova Slaviše Vujića – Crna golubice i mnogih drugih poznatih pesama. Moja prva autobiografska pesma je pod nazivom »Neverna kučka«, za spot je zadužena video produkcija Red Rock – Dejan Marković i Darko Veljović. U tom spotu se kao glavni foto model pojavljuje dominantna Atina Ferari. Moja druga pesma za koju mnogi i ne znaju je »Kraljica bola« za nju nismo radili spot, a za razliku od prvenca ta pesma dobija pojačanje zvukom violine legendarnog Perice Vasića. U međuvremenu Darko Veljović me spaja sa velikim hit majstorom, Husom Beet Street, koji je kantautor moje treće pesme »Katapult« nešto sasvim drugačije od prethodne pesme izmedju Reggea tona i narodnjaka. Za spot je zadužen HBS video produkcija gde se pojavljuje koreograf i osnivač Aca sa izuzetno talentovanom plesnom školom Black Squad. Te tri pesme smo krunisali sa potpisivanjem produkcijske muzičke kuće BN Music d.o.o. Bijeljina – BiH.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

-Kad sam imao tri-četiri godine išao sam sa tatom koji također poseduje muzički talenat i koji je pisao tekst za moje dve pesme »Ludica« i »Mladenci« iz vrtića i video u izlogu usnu harmoniku za kojom sam plakao dok mi nije kupio.

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

-Krv nije voda, roditelji i brat.

4. Estrada nekad i sad ?

-Muzika je skup sport koja napreduje iz dana u dan uz to i sam nivo estrade.

5. Na kraju dana kad se pogledate u ogledalo šta vidite?

-Vidim sebe kako napredujem i da tek dolazi moje vreme.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

-Definitivno je to Egipat – Hurgada

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

-Ne pijem kafu. Ali piće uvek sa društvom u opuštenoj atmosferi.

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

-Facebook nešto više koristim od Instagrama.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

-Rijaliti je jedna velika psihološka igra, gde je teško kontrolisati svoje emocije u zatvorenom prostoru sa raznim karakterima pojedinaca. Imao sam ponudu, da uđem i nisam ušao iz privatnih razloga ali opet nikad ne reci nikad.

10. Omiljeni grad i zašto ?

-Beograd, osim noćnog života, Kalemegdanskom parku kao i Beogradskoj tvrđavi treba posvetiti posebnu pažnju prilikom posete Beogradu.

11. Omiljeno jelo i piće?

-Teleća čorba, specijaliteti sa roštilja uz dobar kajmak. Omiljeno piće mi limunada bez šećera.

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

-Karakter.

13. Neostvarena želja?

-Duet sa Anastasijom Ražnatović.

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

-Znate onaj čuveni stih Sinana Sakića: »da se opet rodim živeo bih isto«

15. Planovi za budućnost?

-Uskoro će premijera spota moje nove pesme pod nazivom »Devojko«, gde ulazim u ring sa MMA borcem, videt ćete, nije bilo ni malo jednostavno suprostaviti se ali sve zbog devojke. Mogu slobodno da najavim i ekskluzivu. Posle dueta sa Zokijem Šumadincem čuvena »Bomba« koja je prošla fenomenalno planiramo da lansiramo novi projekat koji će prirediti veliku senzaciju pod estradnim nebom.

Autor: Redžo Beganović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *