1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

-Kroz osnovnu i srednju školu sam svirao i pjevao u školskim orkestrima, bio član bendova sve dok 2002. godine sa najboljim drugom, Admirom, nisam osnovao Tribun bend od tada počinje moja profesionalna karijera pa sve do danas.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

-Sjećam se da sam kao petogodišnjak znao sve pjesme Plavog Orkestra i slušao sam svakodnevno, pjevao i imitirao Lošu, a inače brat mi svira gitaru, tako da vjerovatno i on mi je prenio tu ljubav prema muzici, a sa 12 godina sam i ja počeo da učim svirati gitaru.

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

-Kao što sam maloprije rekao, moj brat je bio vjerovatno najveći krivac što sam počeo da učim svirati gitaru, ali podršku sam imao i sa svih strana, a to je posebno kad imaš 12 godina i sve te bodre ali kad odrasteš to bude drugačija priča.

4. Estrada nekada i sada ?

-Mišljenja sam da je prije sve, generalno, bilo bolje i pjesme i bendovi i izvođači. Danas je sve to nekako prošlo, slušaju se neke druge stvari, a mi se moramo prilagoditi vremenu u kojem živimo, mada, za moj pojam 80-e godine su bile najjače što se tiče muzičke scene u bivšoj državi.

5. Na kraju dana kada se pogledate u ogledalo šta vidite?

-Vidim zadovoljnog čovjeka koji je uspio da se izbori za ono što voli i što je najbitnije, radi posao koji voli, a to je muzika, a rijetki su danas koji rade posao koji vole.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

-Moja omiljena destinacija je bilo gdje na moru jer obožavam more i sunce i to me najviše opušta, odmori i napuni baterije za nove pobjede.

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

-Pa sa ljudima koji me ne umaraju, koji me čine ispunjenim i koje volim.

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

-Kroz ovaj posao sam naučio da su društvene mreže jedan veoma dobar i što je najbitnije besplatan marketing i dosta ih koristim pretežno za posao, a to su Instagram, Facebook i YouTube, a generalno danas su preko toga svi dostupni pa i najveće svjetske zvijezde.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

-Pa svako gradi karijeru kako želi, ja lično nisam za rijaliti i nikada ne bih ušao i da dobijem poziv, ali nemam ništa protiv ljudi koji na taj način pokušavaju da zarade novac i naprave karijeru.

10. Omiljeni grad i zašto ?

-Moj omiljeni i najljepši grad je moje Sarajevo, kroz posao sam putovao i cijeli svijet vidio, ali moje srce je ispunjeno kad sam u Sarajevu.

11. Omiljeno jelo i piće?

-Volim da jedem i moram često da budem na dijeti, ali ne mogu sebi pomoći. Omiljeno jelo bih izdvojio pitu i sva jela sa roštilja, a omiljeno piće, jedna i jedina, Coca-Cola.

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

-Pa na početku fizički izgled svakoga privuče, lagali bismo kad bismo rekli drugačije, a kasnije karakter i osobine su ono što damu čini posebnom damom.

13. Neostvarena želja?

-Svako ima neostvarene želje, ali u dubini duše ja sam sve želje ostvario i ako ostane na ovome, ne bih se žalio.

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

-Čovjek je sa godinama pametniji ali ja generalno ne volim da se vraćam unazad, zivim za danas i jedina stvar koju bih možda vratio je da još jednom zagrlim majku i da joj kažem koliko je volim, jer otišla je prebrzo i mnogo toga je ostalo nedorečeno.

15. Planovi za budućnost?

-Volio bih da stane ova pošast i da nastavimo tamo gdje smo stali moja ekipa i ja. Poželjeli smo pjesme, publiku i svirke, a evo radimo i neke pjesmice i u skorije vrijeme ćemo nešto novo da objavimo i obradujemo našu publiku i ljude koji nas vole i poštuju.

Autor: Redžo Beganović