1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

-Pa moja karijera je počela 2011. godine, tako da ove godine slavim jubilej. Od tad sam počeo da gradim karijeru, a krenuo sam već neki poznatim stazama jer su mi oba starija brata vrsni muzičari i odlicni pjevači. Sad kad pogledam iza sebe zadovoljan sam, ali mišljenja sam da je to moglo i bolje.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

-Pa muzika u moju kuću je došla preko moje braće tako da sam odrastao uz muziku i jednostavno živio sa muzikom. A počelo je sa nekim javnim nastupima na školskim priredbama

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

-Pa najveću potporu uživam od svojih roditelja, ali naravno tu su i braća, prijatelji i ovom prilikom im se od srca zahvaljujem.

4. Estrada nekada i sada ?

-Nekad se teže dolazilo na scenu i samim tim morao si biti mnogo talentiran, što je rezultiralo dobrom muzikom koja i danas živi. Danas tehnikom i parama može doslovno svako da bude pjevač ili da se bavi muzikom. Ali svako vrijeme nosi svoje breme.

5. Na kraju dana kada se pogledate u ogledalo šta vidite?

-Na kraju u ogledalu vidim sebe. Naravno sve zavisi od dana i kakav mi je dan bio.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

-Pa dosta sam putovao ali stvarno nije nigdje ljepše nego u Bosni, najviše volim Mostar, vežu me neke divne uspomene za taj grad. A velika ljubav mi je i Una pa često volim da odmaram pored nje.

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

-Onu jutarnju volim sam, a ona neka kasnije u danu popije se sa prijateljima.

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

-Mislim da nema društvene platforme koju ne koristim, a većinu svog vremena provedem na Instagramu. Tako da mi je to društvena platforma broj 1.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

-Nemam neko posebno mišljenje za rijaliti programe, ali ako nekog to veseli nemam ništa protiv da i dalje gledaju takvo nešto. Iskreno ne pratim ni jedan rijaliti show.

10. Omiljeni grad i zašto ?

-Omiljeni grad mi je Bihać, proveo sam predivne godine u tom gradu kao srednjoškolac, a kasnije i student. Usput tu je i ljepotica Una i veliki broj prijatelja i poznanika.

11. Omiljeno jelo i piće?

-Omiljeno piće mi je Coca Cola, a za jelo se ne mogu odlučiti jer doslovno volim sve da jedem.

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

-Nemam neki poseban odgovor. Bitno da se desi ljubav onaj neki klik. A vrline i mane ili nedostatke i prednosti dolaze u paketu.

13. Neostvarena želja?

-Da postanem fudbaler.

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

-Ja sam jedan od onih što ne bi ništa mijenjao. Bilo je i krivih i pravih odluka ali ne bih mijenjao, sve je to dio život

15. Planovi za budućnost?

-Plan je nastaviti putem kojim idem, a često planiram pa ne bude kako sam zamislio. Najljepše mi se stvari dese kad pustim da me vjetar nosi. Al definitvno je plan da ne odustanem od karijere i da podižem letvicu na više.

Autor: Redžo Beganović