Korak ispred!

Muškarac koji vas nagovara na ove promjene vas ne zaslužuje

Jedna od najbitnijih stvari u vezi jeste da ostanete vijerni sebi i zadržite svoje ja.

Ako neko traži da zbog njega promijenite svoj izgled, društvo, hobije ili bilo koju drugu stvar, to je znak da ta osoba nije za vas. Ljubavna veza trebalo bi da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odjeće. U ljubavi nema mjesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli zbog onga što vi jeste. Evo koje stvari nikada ne treba da promijenite zbog muškarca.

Dijeta
Nemojte nikad zbog muškarca da držite dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vježbanju trebalo bi da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid druženja s prijateljima
Ako vam dečko zabranjuje da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz djetinjstva, onda s pravom možete da ga ostavite. Ako vaš muškarac ne vjeruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere
Ne morate da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesovanjima u životu.

Promjena stila
Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete da ga povremeno razveselite u nekom takvom izdanju. Ipak, svoj stil takođe ne bi trebalo da promijenite zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da tjerate na tako nešto.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *