Korak ispred!

MOLIM PROSTITUTKU ZAVEDENU U POLICIJI DA ME NE UPLIĆE: Kija Kockar se pronašla u riječima Edite Aradinović

Kija Kockar potkačila je javno Editu Aradinović, ne imenujući je direktno, zbog svog producenta Saše Mirkovića.

Edita je u svom izlaganju na Instagramu, u kom je optuživala producenta Sašu Mirkovića, indirektno prozvala Kiju Kockar koja se u Aradinovićkinim riječima pronašla i potom se obratila pjevačici:

Nakon što je priznala da je ALBANKA, Edita se javnosti obratila na  "sopstvenom" improvizovanom jeziku! - Alo.rs

– Molim određenu zavedenu u policiji prostitutku sa osnovnom školom da prestane da mene upliće time što će nekome dati podršku. Vrati prvo svoje dugove, jer bi pjevala u dnevnoj sobi da te jedan drugi producent davno nije uzeo pod svoje i napravio nešto od tebe! I srednja škola se može završiti i sada. I smanji korišćenje marihuane i možda manje budeš opsjednuta sa mnom. Nemoj da me čačkaš, jer imaš previše putera na glavi – napisala je Kija na svom Instagram storiju.

– Sramota kakav pakao moramo da prođemo da bi radili svoj posao pošteno. Svi bi da budu face, da se priča o njima. Zato i treba da ulažete u polusvijet i poluidiote kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet, a ne od nas poštenih izvođača, umjetnika da pravite budale. Karma je čudo, zapamtite! – napisala je Edita u čijoj se prozivci pronašla Kija Kockar.

(Express/Alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.