Korak ispred!

“Mislite da vam žene služe samo za kuhanje i peglanje!” Jelena Karleuša u jeku razvoda Dragane i Tonija

Jelena Karleuša brutalno je potkačila muškarce, te je na Instagramu istakla šta joj se gadi kod njih. Pjevačica se razbijesnela, i to u jeku razvoda Dragane Mirković od Tonija Bijelića.

– Nisam razgovarala sa nekom ženom u posljednje vrijeme a da je bila sretna. Problem? Muškarac. Nisam čula za sretnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je, bre, vama muškarci k**ac?! – započela je pjevačica bjesno.

– Samo znate da gledate svoju gu*icu, da pravite s*anja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vrijeđate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuhaju, čiste, p**e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave čarape! Pa, pitam: “Koji vam je, bre, više k**ac?!” – nastavila je pjevačica.

Istakla je kako muškarci imaju dvostruke standarde.

– Kada žena hoće malo pažnje, onda je smaračica, kad se sređuje onda je k**va, kad se ne sređuje, onda je svaka druga bolja, kad vam provjerava telefon onda je psiho, kad plače, ne znate da porazgovarate, nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite je*eni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba da je sretna što vas ima, takve Apolone?! – napisala je Karleuša na Instagramu, te istakla da muškarci nisu ni za se*s.

– Vi više i ne j**ete kako treba, tačnije, pretvorili ste se u neke lažne j**ače jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuca! Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci! I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje – smatra Jelena, koja daje savet ženama da ostave partnere i puste ga da se use*e u život nekoj drugoj.

(Pressserbia.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *