Korak ispred!

Miljana Kulić se oglasila nakon tračeva i progovorila o zdravlju roditelja

Miljana Kulić progovorila je o navodima svoje majke Marije, da je dečku Lazaru Čoliću Zoli dala 20.000 evra.

Miljana je progovorila o zdravstvenom stanju svojih roditelja ističući da ona zbog svega nije dobro, a tvrdi da Zoli nije dala novac i da to ne bi učinila kada bi joj tražio.

– Ma kakvi, nije istina da sam Zoli dala 20.000 eUra, sa tim dečkom se i ne viđam. Nakon finala mi je našao smeštaj, morala sam da ostanem zbog gostovanja na televiziji, bili smo u posebnim sobama, ujutru smo popili kafu i on je otišao svojim poslom, da radi pjesmu, poslije toga ga nisam vidjela. Nemam ni njegov broj telefona – rekla je Miljana.

– Naravno da mu ne bih pozajmila novac kada bi me pozvao i pitao – dodala je Kulićeva, pa otkrila kako su njeni roditelji.

– Oni su dobro, biće bolje, tata je smršao, to je normalno zbog operacije. Mama je ide na još neka zračenja, ima još jednu kemoterapiju, biće sve kako treba. Zvala sam ljekare, i u Njemačkoj sam se raspitivala, rekli su mi da nije za tamo, njeno zdravstveno stanje, kao i tatino, stabilno je. Išli su na skener, nema više metastaza, hvala Bogu.Mnogo sam se uplašila kad sam vidjela Mariju u finalu, ni sad nisam dobro, uglavnom provodim vrijeme sama, pošto je Željko u ovo vrijeme u vrtiću, povukla sam se u sebe. Ništa me ne zanima– zaključila je Miljana.

(Express/Telegraf)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *