Korak ispred!

Milica Veselinović očajna zbog Filipa Cara, oglasila se njena majka!

Majka Milice Veselinović, Ana Veselinović oglasila se povodom aktuelnih dešavanja na relaciji njene kćerke sa Filipom Carem i Aleksandre Nikolić.

Naime, kako ona kaže, nimalo joj nije prijatno što joj se nasljednica ponižava u rijalitiju zbog Cara, a prokomentarisala je i njegov odnos i namere sa Aleksandrom Nikolić.

Za mene je to što moje dijete radi ponižavajuće! Treba da bude svjesna nekih stvari, to je moja pretpostavka. Treba malo logike da uključi. Car samo tjera inat Mensuru sa Milicom i hoće da mu dokaže da on može da bude sa njom i to je to. Sjećamo se svi da se zakleo Mensuru da će to uraditi. Zna on vrlo dobro na koju će stranu, nego igra igrice samo! I sa Milicom i sa Aleks igra igrice. Aleks u tom odnosu sa Carem ne bih komentarisala mnogo, to me uopšte ne zanima i ne dotiče. Komentarisat ću samo svoje dijete – poručila je Miličina majka, pa prokomentarisala i prekid prijateljstva svoje kćerke sa Aleksandrom.

-Na koju god stranu da ode, ja samo molim Boga da ne ide na stranu mog djeteta! Što dalje od Milice! Daleko mu lijepa kuća! Otkad se Milica rastavila od Aleks ona se pogubila. Mislila je da joj je ona prava prijateljica i da će se do kraja držati zajedno. Otkad su se raskantale, Milici su potonule sve lađe… Ne razumijem situaciju. A to sve s Filipom je ponižavajuće za mene i to je to. Smatram da u Bijeloj kući ne postoji niko za Milicu. Od nekih ljudi koji savjetuju moje dijete iskreno mogu da izdvojim Ša i Ivana Marinkovića. Smatram da su njih dvojica iskreni prema njoj, ali ona slabo usvaja ono što joj oni savjetuju. Rekla je da je gotovo sa svim tim, da nema više te Milice, pa opet pravi gluposti… Ne razumijem, ne znam da li joj se toliko dopada Car, ali nadam se samo da će prestati da se ponižava! Nema iskrene namjere on ni prema Milici, ni prema Aleks i to je to – rekla je Ana Veselinović.

(Express/Pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *