Korak ispred!

MILE KITIĆ: POČEO SAM DA SE OSJEĆAM BEZVRIJEDNO!

Popularni pjevač Mile Kitić bio je gost emisije ”Premijera – Vikend specijal” u kojoj je govorio o novim projektima koje je pripremao, ali i o supruzi Marti i kćerki Eleni, koja se takođe kao i njeni roditelji upustila u muzičke vode. On je prvenstveno otkrio i zašto ga rijetko viđamo u medijima.

– Ako nemam nekog povoda, ne dolazim mnogo da se ne izližem. Zadnjih godina, ako snimi nešto dobro dođem u neku dobru emisiju da se promovišem. Moja supruga Marta je to prekinula još zadnjih desetak godina. Elena je tek počela i malo je drugačija, ne želi da se eksponira, ali moraće – rekao je MIle i dodao šta misli kako se Elena snašla na estradnoj sceni:

– Mislim da dobro pliva, imala je sjajnih pjesama sa Bubom i Jalom, sa Rastom isto, to se njoj sviđa i mi je podržavamo – dodaje pjevač i napominje da polako dolaze mlađe generacije, a da njegove polako posustaju.

Kao i svima i njemu je pandemija koronavirusa teško pala, a pjevač ne krije da se prvi put osjetio bezvrijednim.

– Vrlo teško mi je pala korona prokleta, mi preko 60 godina neki nismo smjeli ni vani. Počeo sam da se osjećam bezvrijedan, kao neki deda. Nedostajao mi je normalan život, ali traže me ljuidi, osjećam se zdrav, cijeli život se bavim sportom, kao mlad sam igrao fudbal u Sarajevu, skijao godinama, sport me održao sve ove godine – zaključuje Mile Kitić.

(Estradnjaci.ba/ Republika.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *