Korak ispred!

Mile Kitić i Marta Savić kupili nekretninu iz snova u Dominikanskoj Republici!

Mile Kitić i Marta Savić kupili su luksuzan stan od preko dvjesta kvadrata u Dominikanskoj Republici i za njega izdvojili oko 300.000 evra.

Na ideju o tome da prošire spisak svojih nepokretnosti, ovaj estradni dvojac došao je još prije godinu dana.

– Proglašenje pandemije korona virusa i vanredno stanje koje je uslijedilo zateklo je Martu na odmoru u Dominikani. Pošto nije odmah mogla da se vrati zbog komplikovane procedure i nepoznanice šta će se dalje dešavati, ona je produžila svoj boravak u luksuznom hotelu u kojem je odsjela. Poslije mjesec dana boravka, shvatili su da se situacija neće još dugo smiriti, pa su se dogovorili da ona počne da gleda stan koji bi kupili. Prosto, kada su sračunali koliko mjesečno košta boravak u hotelu, zaključili su da nije u pitanju trošak, već investicija koja će im se već nakon nekoliko godina isplatiti – rekao je neimenovani izvor blizak folk zvijezdama, i dodaje da je konačna odluka pala nakon što se Marta vratila u Srbiju prilikom popuštanja mjera – piše Objektiv.

– Kada je ponovo otišla u Dominikanu, Marta je kupila stan koji ima više od dvjesta kvadrata u okolini grada Punta Kana, gdje je uglavnom i odsjedala kada je boravila u ovoj tropskoj zemlji. Stan ima preko 200 kvadrata i veliku terasu sa pogledom na more. Pošto ona voli da se bavi sređivanjem enterijera, pa je tako i njihova vila u Beogradu potpuno renovirana pod njenim nadzorom, Marta se dala u opremanje prostora. Inače, cijene u Dominikani su niže nego u Srbiji, tako da su za ovaj stan izdvojili preko 300.000 evra, što ga čini izuzetno povoljnim ako se uzme u obzir da će tu boraviti nekoliko mjeseci godišnje, ali i okupljati prijatelje – dodaje izvor za gorepomenuti list.
(Express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *