Korak ispred!

Mesi i Ronaldo – Postoji jedna razlika: 15 fudbalera je igralo sa obojicom, samo jedan otkriva istinu!

“Ronaldo je ku**in sin”.

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo važe za najbolje fudbalere 21. veka, neki će reći i svih vremena, a samo 15 igrača imalo je šansu da igra sa obojicom, u klubu ili reprezentaciji.

Da vas ne mučimo, u pitanju su Fernando Gago, Gabrijel Hajnce, Đerar Pike, Andre Gomeš, Anhel di Marija, Karlos Tevez, Paulo Dibala, Gonzalo Iguain, Henrik Larson, Nelson Semedo, Ezekjel GarajDeko i Martin Kaseres, a poslednja dva primera su Miralem Pjanić i Artur Melo.

Barselona i Juventus su letos napravili trampu i razmenili veziste, pa je tako Pjanić posle dve sezone sa Ronaldom dobio priliku da vidi Mesija, dok je suprotan primer Artur.

Neizbežno pitanje je bilo da ih uporede i dobro je poznato koliko tu moraju da budu oprezni, pa je tako Pjanić rekao da su obojica “fenomeni i vanzemaljci”, dok je malo dužeg jezika bio Artur. U jednom podkastu otkrio je kako je teško igrati sa Kristijanom Ronaldom.

“Obojica su prvo pobednici, a onda sve ostalo”, počeo je Artur.

“Po tome su jednaki. Koncentrisani su samo na pobedu i ništa drugo. Ako daju tri gola, odmah razmišljaju kako da postignu četvrti, kod njih nema gašenja. To je impresivno i motivira ostale igrače jer tako teraju i nas ostale da budemo bolji”.

Posebno je teško održati nivo koji CR7 postavlja na treninzima, čak i sa 35 godina.

“Ronaldo je ku**in sin. Trenira kao životinja, ne zna za odmor i tera sve druge da rade na sebi. Meni čak govori i šta da jedem, ništa ne prepušta slučaju”, naveo je Artur i zaključio:

“U poređenju s Mesijem, on je puno pristupačniji. Lakše je sarađivati s njim”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *