Mensur Ajdarpašić, aktuelni učesnik “Zadruge 5”, izazvao je veliku buru od samog starta pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ušavši u vezu sa mladom Milicom Veselinović, koja je prije ulaska u Belu kuću potkačil njegovu bivšu djevojku Minu Vrbaški.

Mensur je tokom jedne od emisija otvorio dušu i pričao o Mini, te rekao kako je ona djevojka koju je najviše volio, da poslije nje nije nijednu zavolio, kao ni da nije imao novu vezu sve do Milice. Ajdarpašić je tada izjavio i da je velika ljubav prestala kad je Mina ušla u “Zadrugu 4” i uplovila u novi odnos i da ga od tad ne zanima.

Međutim, mnogi smatraju da je drugačije. Ajdarpašić je svoju novu djevojku nekoliko puta nazvao Mina, zbog čega se ona naljutila, a svoju bivšu je ogovarao i sa Aleksandrom Subotić, što govori o tome da mu je ona i dalje na pameti.

Tokom svađe sa Filipom Carem, takođe Mininim bivšim dečkom, Mensur je pričao o sličnosti između njih dvojice i, kako je sam rekao, kako su “prošli kroz isto”, aludirajući na vezu sa Vrbaški, pa otkrio da su joj posvećivali čak i istu pjesmu.

Meni ga je bilo žao, znam šta je proživio. Čovjek ode, naruči pjesmu za njih dvoje, crkavaju, mjesec žut, suze se liju, a tek kasnije saznaje da je to naša omiljena pjesma – govorio je Mensur o Caru.

Radi se o duetu Osmana Hadžića i Dina Merlina, pjesmi “Pustite me”. Ovo Mensurovo priznaje odalo je Ajdarpašića. Naime, fan grupa Mine Vrbaški primijetila zanimljivu stvar, da je Ajdarpašić ovu pjesmu kačio po svojim društvenim mrežama nakon Mininog ulaska u “Zadrugu 4”, njenog ulaska u novu vezu, kao i nakon njegovih izjava da ga ona više ne zanima.

(express/pink)