Korak ispred!

MARKO VANILLA HITNO OPERIRAN: Jedva ostao živ!

Sve se iznenada desilo, bio sam krenuo do prijatelja u studio da preslušamo moj novi singl, nakon čega se sjećam jedino velikog bola

Marko Vanilla nedavno je završio u bolnici. Puknuvši slijepo crijevo pjevač je hitno prebačen u bolnicu gdje je i operiran. Naime, blaže  bolove u stomaku je osjećao i mnogo prije, ali je zbog nastupa i obaveza uvijek prolongirao operaciju. Nažalost, ovog puta iznenada je nastupio jak bol pri čemu je slijepo crijevo puklo nakon čega je hitno prebačen u bolnicu u Frankfurtu.

Kako i sam kaže, prvo je osjetio jak bol, nakon čega i mučninu.

-Sve se iznenada desilo, bio sam krenuo do prijatelja u studio da preslušamo moj novi singl, nakon čega se sjećam jedino velikog bola – priča pjevač.

Vanila je prije nedavne operacije snimio novi singl pod naslovom “Oči plave”, pri čemu je veliku podršku u svemu imao od prijatelja i  kolege Aleksandra Olujića.

Muziku i tekst uradio je zajedno s Aleksandrom Olujićem, dok je mix master pripao Saši Diniću. Pjesma je u prepoznatljivom pjevačevom stilu, koji njeguje već godinama unazad, a mi ne sumnjamo da će biti veliki hit. S obzirom da za samo nekoliko dana broji milionske preglede na društvenim mrežama. Pored pregleda bezbrojni pozitivni komentari podrške publike širom svijeta oduševili su Vanillu.

(Expresstabloid.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *