Marina Gagić za Kurir je otkrila da već četiri mjeseca nije u vezi sa Darkom Lazićem, iako je on sve ovo vrijeme govorio da je među njima sve u najboljem redu.

Mnogi misle da je ovome doprinijelo to što je Lazić, nakon što je odjeknula vijest da mu se bivša udaje, objavio sliku s atraktivnom crnkom s kojom je uživao na gliseru i bio vidno raspoložen.

Ipak, njihovi problemi počeli su ranije, a Marina je riješila da stavi tačku na cijelu priču sa folkerom.

– Darko i ja nismo zakazali svadbu da bismo je otkazali. Mi ne živimo zajedno već, sigurno, četiri mjeseca, a razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči da se ponaša ovako kako se ponaša, ali šta ja tu mogu. Bože moj! Njegov život, njegova stvar. Osjećam se odlično, konačno imam zasluženi mir sa djetetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dijete, ljubav mu se pruža non-stop, u centru pažnje je u mojoj porodici i ja sam zadovoljna svojim životom – rekla je Gagićeva.

Nakon nje, sada se oglasio i Lazić koji se pravdao da nema veze sa nevjerstvom, a Marinu je nazvao ženu, iako ona tvrdi da više ne žive zajedno.

– Ne znam da li odajem takav utisak ili ljudi jednostavno vole da pričaju da varam ženu. Slike jesu lijepe, ali između mene i dotične djevojke nije bilo ničega. Uživali smo u pauzi na snimanjima, ali stvarno ne mogu da zovem ljude redom i da im pričam. To je sve što mogu da kažem – poručio je Darko kratko.

Izvor: Krtice.net