Korak ispred!

Marina Tucaković o teškoj situaciji: “LIJEKOVI SU JAKO SKUPI, NIKO MI NE POMAŽE SA ESTRADE!”

Marina Tucaković je otvoreno govorila o tome kako se u vrijeme pandemije koronavirusa snalazi za lijekove, koji nisu jeftini, ko joj je sa estrade najveća podrška, ali i u kakvim je sada odnosima sa dugogodišnjom prijateljicom i saradnicom Cecom Ražnatović, nakon što je Marinin sin Milan Laća Radulović popularnu folkerku nazvao ratnim huškačem kojem je mjesto u Hagu.– Sa Cecom sam super i nas dvije nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi.On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umjesto njega – rekla je Marina i dodala da se oduvijek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima.

– Ne znam da li je Ceca zamjerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vrijeđam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvrijedi – rekla je Marina i otkrila kako se u vrijeme pandemije snalazi za lijekove koji su joj neophodni i koji su veoma skupi.– Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret – iskrena je Marina. Kako kaže, ne zamjera ni estradnjacima kojima je napisala mnoge hitove, a koji su prestali da joj se javljaju otkako se razboljela.

 Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zamjeram. Sve je to ljudski i sve je to normalno – poručila je Tucakovićka.

(Informer)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *