Korak ispred!

MARINA GAGIĆ PROVOCIRA DARKA LAZIĆA I BARBARU BOBAK: Nijedna nije otišla jer joj je bilo lijepo

Turbulentan i skandalozan ljubavni život Darka Lazića nedeljama je u centru medijske pažnje. On je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić, da bi se potom otkrila njegova veza sa pjevačicom Barbarom Bobak koju su očigledno mjesecima skrivali.

Barbara ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu vjerenicu svog dečka Darka Lazića, ali joj ni majka folkerovog sina ne ostaje dužna.

Njihova javna prepucavanja se nastavljaju, a spekulisalo se i da je Marina odvela dijete i napustila pjevača jer nije više mogla da podnese njegov raskalašan način života iako ni u jednom trenutku to nije ni potvrdila ni demantovala.

– Nijedna nije otišla jer joj je bilo lijepo, lijepo se ne napušta – stoji u poruci.

Nakon što ju je Marina pozvala, vrijeđala je i preijetila joj da će je prebiti, Gagićeva je poručila da je njen bivši partner i njegova, kako je rekla, nazovi djevojka ne zanimaju, dok je Barbara istakla da je djevojka iz Pećinaca totalno nebitna.

Bobakova kaže da Marina na sve načine pokušava da joj se umiješa u vezu sa Darkom, sa kojim uživa već nekoliko mjeseci. Izjavila je da će Aleksej zvati majkom, čim se uda za pjevača, a Marina je odmah oštro regaovala.

(Expresstabloid.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *