Korak ispred!

Marina Gagić i Darko Lazić idu na sud zbog sina

Marina Gagić iznijela je detalje o odnosu sa Darkom Lazićem i priznala da je donijela konačnu odluku da se sa pjevačem obračuna na sudu.

„Naravno da nije istina da pokušavam da se pomirim sa Darkom. Ja sam ta koja je stavila tačku na naš odnos. Realno, zašto bih sada pokušavala da se pomirim sa njim? Mislim da se on potajno nada pomirenju, nije naporan, ali ništa specijalno ne pokušava. Šalje mi poruke i to je to, ali ja sam stavila tačku i nema šanse da se pomirimo,“ rekla je ona za Alo.

Marina se osvrnula i na informaciju da Darko već ima djevojku.

„Meni je on rekao da nema djevojku, a šta je stvarno istina, ne znam. Ja mu želim sve najbolje. Koliko znam, nema djevojku, ne bi mi slao poruke da ima? Možda mu je samo koleginica,“ iskrena je ona.

S druge strane je Marina Gagić donijela konačnu odluku da se sa Lazićem vidi na sudu jer, kako sama ističe, oko nekih stvari nisu uspjeli da se dogovore.

„Darku ću uvijek dati sina, nikada mu neću braniti da ga viđa. Ali ne mogu da ga zovem i da mu kažem da dođe da vidi dijete. I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lijepo da presječe i tako će biti,“ rekla je Marina za pomenuti medij.

(Express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *