Korak ispred!

Marija Šerifović se oprostila od Laće Radulovića i dala obećanje

Vijest o iznenadnoj smrti Milana Radulovića, sina pokojne Marine Tucaković potresla je pripadnike estrade koji su imali priliku i čast da sarađuju kako sa Laćom, tako i sa njegovom majkom. Sarađivao je sa najvećim zvijezdama, a veliki broj hitova napisao je Mariji Šerifović.

Tužna i potresena, nakon tragične vijesti, Marija je na svom Instagram profilu podijelila njihovu prepisku i pokrenula lavinu emocija. „Sa tobom je najlakše raditi“ je Laćina rečenica koju Šerifovićeva sigurno nikada neće zaboraviti, ali i obećanje koje mu je dala.

-I da, završiću album! I da, neću biti lijena. I da, slušat će se tvoje pjesme! – napisala je pjevačica, a potom se riječima koje slamaju srca oprostila od svog prijatelja i kolege.

Laćo, bio si posebna biljka. Putuj prijatelju. I znaj da se sigurno vidimo nekada negdje. Obećala sam ti i taj digitalni blog. I bit će. Nekada negdje  riječi su Marije Šerifović na koje niko nije ostao imun.

Marija je svoje obećanje već ispunila i publiku obradovala novom numerom „Dobar Vam dan” iako je novi muzički projekat najavljivala za jesen 2023. godine. I pored brojnih poslovnih obaveza, Šerifovićeva niže uspjehe kada je riječ o koncertima i novim pesmama, a novim singlom za samo dvanaest sati postavila rekord i postala apsolutni lider.

(Express/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *