Korak ispred!

Marija Šerifović i Jelena Tomašević su bile konkurencija od djetinjstva!

Marija Šerifović i Jelena Tomašević poznaju se od djetinjstva, budući da su obje rođene Kragujevčanke i da su išle u istu školu, a Marija je sada prepričala jednu od anegdota iz prošlosti. Marija je otkrila da je na svim takmičenjima na kojima su učestvovale tokom školovanja pobjeđivala upravo Jelena, te da ju je baš to natjeralo da još više usavršava svoje pjevanje.

 Nisam imala pojma da pevam, katastrofa. Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sljedećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno. Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako ih je bilo tri ili dva festivala, ona pobjeđivala. Jelena je pobjedila i na 3K Duru te godine kad sam bila ja, vjerovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla “e nećeš ga, dosta je, sad je kraj”, ali da, bila sam jako ljuta – ispričala je Marija Šerifović u emisiji “Šok tok”, te dodala da Jelenu jako voli i poštuje.

Mara je uvijek bila kraljica, i kad je bila mala. Ona je uvijek bila drugačija, svoja i vanserijski talentovana. Uvijek kad pomislim na nas kad smo bili djeca, uvijek mi je taj njen božanski dar kao prva njena karakteristika, koju je zadržala do dana današnjeg. Mnogo sam ponosna na nju što ona taj svoj dar koristi na pravi mogući način i što je doslijedna sebi i svom karakteru i svojoj muzici. Mi smo išle takođe u Prvu Kragujevačku gimnaziju zajedno, sretale smo se po hodnicima, dolazile jedna drugoj na svirke po Kragujevcu, gdje smo imale koncerte još tada. Tako da mogu slobodno da kažem da sam ponosna na nju, kako vodi svoju karijeru i što je uzor svim mladim pjevačima današnjice. Tako da Maro, samo naprijed, uz tebe sam i puno te ljubim i volim – rekla je Jelena.

(Express7Bli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *