Korak ispred!

Maja otkrila šta misli o Dalili: “Žena je dno dna, blam ženskog roda”

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je ugostila Maju Marinković u emisiji “Specijal”. Dušica je samom početku otkrila da je još uvijek nepoznato da li će i kada Maja ući u “Zadrugu 5”, a odmah ju je upitala šta misli o Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Nikad nismo imali ovakvu situaciju. Ne mogu da kažem da nisam iznenađena, pošto je Dalila svima nama moralisala, a sada je ispala najgora. Pokazala je pravo lice. U braku sa Dekijem je bila prikrivena, a ovo je prava ona. Žao mi je Dejana, on to gleda svojim očima. Ja ne mogu da morališem, radila sam neke neispravne stvari, ali ja sam bila slobodna – rekla je Maja.

Kada bi ti ušla u Zadrugu, da li bi se nešto promijenilo? – pitala je Dušica.
Filip i ja smo bili prijatelji 10 mjeseci, pa krenuli u neku vezu. Jeste bilo u početku u inat Janjušu, ali sam se poslije zaljubila. Prodao me je za sitno, ona šema sa Sandrom Čaprić, pa onda Dalila. Ali nisu te djevojke krive, on je to dopustio. Tako da… Ako se bude desio moj ulazak, pozabaviću se tim osobama malo ozbiljnije – odgovorila je Marinkovićeva.

Da li te se Dalila plaši? – upitala je Dušica.
Ja Dalilu nisam komentarisala sve dok ona nije počela da govori o meni u negativnom kontekstu. Žena je dno dna, blam ženskog roda. Pričala je da sam ja neka djevojka koja se zove za žurke, ja ne znam čime sam to zaslužila. Nikakav konflikt nisam imala sa njom, osim u “Zadruzi 3” kad me je bockala, bila je ljubomorna jer sam bila sa njenim bivšim vjerenikom. Ona jeste jako ljubomorna kao žena. Iskompleksirana, pa liječi to kod drugih djevojaka. Sve ću to vremenom djelima objasniti. Ne mislim da je ovo sa Carem osveta meni, bila bi luda… Ona traži njega u njemu, to je sto posto tako… Slični su, duhoviti, ona se loži na takve muškarce. A Filipu je to više kao neko iskustvo, zabranjeno, neosvojio… Sad vidimo kako stvari stoje, dobio je sve na izvolte, vrlo brzo će biti početak kraja – istakla je Maja.

(express/pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *