Korak ispred!

Maja Marinković ponovo kopira Anu Korać?! Kojoj bolje stoji ova kombinacija?

Bivšu učesnicu “Zadruge” Maju Marinković već duže vrijeme bije glas da besomučno kopira stil Ane Korać, o čemu mjesecima unazad bruje društvene mreže.

Fanovi rijalitija uočili su da Maja sve više liči na svoju ljutu suparnicu Anu, koja je u prvoj sezoni takođe bila sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali ne samo to, već da ima identičan stil odjevanja, tačnije – da nosi sve što je nosila Ana prije nje.

Na mrežama je osvanulo nebrojano mnogo primjera iz “Zadruge”, gdje Maja nosi ne samo identične odjevne komade, već i čitave kombinacije svoje ljute suparnice, u čemu ne vidi ništa loše – ranije je i sama rekla da nije jedna haljina kreirana za jednu djevojku, te da svaka može da je kupi i obuče.

Međutim, da nije riječ samo o pukoj slučajnosti govori i zamisao koju je Maja imala kada je riječ o svom izgledu u superfinalu “Zadruge 4”. I danas se prepričava kako je Maja histerisala jer joj nisu stigle stvari onakve kakve je ona željela, a budući da je naručila haljinu, krunu i efektne narukvice, svima je bilo jasno da je željela da izgleda kao Ana Korać dvije godine ranije.

Maja se ne osvrće na komentare, već nastavlja da nosi ono što joj se sviđa i što joj pristaje, a korisnici društvenih mreža sada su je optužili da je ponovo iskopirala Anu. Povod za ovakve komentare bila je identična haljina koju je Maja ponijela u Budvi, a koju je Ana dva mjeseca nosila u Dubaiju.

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *