Korak ispred!

LUNA ĐOGANI OTKRILA KROZ KAKAV JE PAKAO PROLAZILA, KAO I KAKO SE SNAŠLA U ULOZI MAJKE

Luna je tokom gostovanja u emisiji pričala o novitetima u svom životu. Dotala se teme majčinstvo, kao i o preseljnju u novi dom. Pričala je o svojoj ćerki Miji, a onda i o sajber nasilju sa kojim se susreće.

– Bila sam u izolaciji, godina mi je počela haotično sa raznim bolestima, bili smo u kući nas troje, zapustila sam se malo… Došla sam malo da se sredim. Ja sam uvijek u nekom haosu, ali kad se dobro organizuješ sve možeš. Nikad ne odbijajte pomoć, ko god hoće da vam čuva bebu, pristajte. Potrebno vam je vrijeme za tebe. Svaka majka je najbolja majka, ali ja uvijek odvojim vreme i za sebe, to je jako važno – rekla je Luna u ”Premijera – Vikend specijalu” i dodala:

Luna Đogani se oglasila povodom ulaska Marka Miljkovića u "Zadrugu 3":  Spremam nešto neočekivano

– Naš novi stan je jedan pravi dom i mi smo se navikli. Tu smo već dva mjeseca, Mia ima svoju sobu, napravili smo baš po našoj želji i to je naš porodični dom. Mnogo vremena tu provodimo zajedno i jako nam je lijepa energija. Imamo i društvo i baš uživamo. Kod nas je uvijek zanimljivo, Mia je u nekom najslađem periodu. Sve joj je zanimjivo. Sve što ne smije, ona bi to da čačka. Mi sa njom uživamo, ona je jako pozitivno djete. Uvijek voli da bude u haosu, da se igra. Sa njom nikad nije dosadno, ona je nešto što je meni bilo jako potrebno i hvala Bogu da sam je dobila – rekla je Đoganijeva i progovorila o sajber nasilju (bulingu) koje je osjetila na svojoj koži.

– Nisam željela kad je bila cijela situacija sa Kikom da se oglašavam. Nisam htjela da budem kao svi. I te kako bih imala šta da kažem. Ja sam i te kako posijle rijalitija preživijela sajber nasilje. Teško je da progutaš, da shvatiš da te ne dotiče. Pogotovo kad postaneš svjestan sebe i da to što ti pišu nije tako. Prije me je uvijek to pogađalo, podsjvesno su uvijek ti ružni komentari uticali na mene. Otkad sam postala majka, totalno sam se promijenila, svi pogledi su mi drugačiji. Danas ne može niko da me povrijedi i uvrijedi nekim glupim prijetnjama i komentarima. Ja te ljude koje mrze gledam kao neke fanove. Mogu da mi pišu da mogu da umrem, da me nema, sve te grozote, oni su opsednuti sa mnom… To je meni bolest i tim ljudima ne mogu da dajem na značaju. Žao mi je tih ljudi, neka mi sve žele najgore, ja ću sve suprotno od toga da im mislim i da im želim samo lijepe stvari.

(Pulsonline.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *