Korak ispred!

Ljuba Aličić ne prašta krađu, evo zašto je Kojića precrtao za sva vremena!

Ljuba Aličić ima zamjerke na mnoge kolege, ali sa Majom Nikolić se baš lijepo slaže. Siti su se ispričali, ali Ljuba očito nije znao da ona ima lijepo mišljenje o Draganu Kojiću Kebi koji se njemu mnogo zamjerio. Da je čuo kako je Maja za ovo ga rekla da odlično pjeva i da mu je pjesma koju su na Beoviziji prošle godine odbili bila vrhunska, debelo bi se pokačili.

Ljuba već dugo godina ne razgovara sa Kebom jer neće da mu oprosti što mu je maznuo pjesmu “Bogovi zemljom hode” i snimio je sa bugarskom pjevačicom Preslavom.

Ljuba Aličić je bio šokiran ovim i odmah ga je debelo okrpio.

– Oboje su ispali glupi! Ma neću ni reč da progovorim sa njim nikad više. Evo poručujem im da se ne brukaju jer ne znaju da pjevaju ni on, ni ona. Ko je, bre, Keba? Nema ga na mapi, izgubio se, džaba mu i Sverina i sve. Oni nisu pjevači već lopovi koji kradu pjesme, sram ih bilo. Ajde da pjesma nije prošla kod mene, pa će možda kod njih, ali ljudi, za ta pjesma je legendarna. Svi znaju za nju, to je moj megahit. Nije mi jasno šta misle? Da će je otpjevati bolje od mene? Oni su obični somovi, ne znaju da pjevaju, nikad njega nisam vido da pjeva. Ja priznajem pjevače kao što su bili Marinko Rokvić, Šaban. I Aca Lukas, Ceca, Zorica Brunclik, Snežana Đuričić… To su pjevači, a Keba nema veze s vezom. On me uopšte ne zanima. Ispali smo smiješni. Ma ja sam bolji pjevač od njega u svakom slučaju, veća zvijezda i ne pomaže mu to što me šikanira, budala jedna – govorio je jednom prilikom Ljuba.

PressSerbia/Svet

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *