Nešto slično se dešavalo sedamdesetih godina prošlog vijeka kada je legendarna Silvana Armenulić igrala glavnu ulogu u filmu “Lov na jelene” čuvenog reditelja Fadila Hadžića, koji je 1972. godine punio kino dvorane. Kada su reditelji uvidjeli da je to uspjelo, ubrzo su angažovali Lepu Lukić u filmu “I bog stvari kafansku pevačicu”. Nakon toga uslijedio je srijal “Tesna koža” sa Brenom, Vesnom, Zoricom….

Ovih dana, nakon fantastičnoh uspjeha filma o Tomi I Silvani, producentske kuće, reditelji, pjevači, menadžeri pokušavaju da nametnu nove filmske projekte o o ostalim zvijezdama iz bivše Jugoslavije. Jedna ekipa pokušava da osmisli scenario o Džeju Ramadanovskom, sarajevski hitmejker i boem Nazif Gljiva tvrdi da bi film o njegovom životu bio gledaniji od kultnog “Kuma”, a Lepa Lukić u tajnosti već priprema scenario za film o sebi.

“Biće to neka vrsta memoara, ja ne smijem još mnogo da otkrivam, ali sam htjela da dobijem film za života. Šta će mi kad umrem da izmišljaju o meni – kaže Lepa Lukić.

Brojne turneje, druženja sa legendarnim imenima javnog sveta, turbulentan privatni i emotivni život, sve je to dovoljno da bi se o Lepoj snimio film. OČito je da će to biti nastavak filma o Tomi I Silvani, ali sa Lepom, jer su njih troje često se susretali. Lepa i Toma su zajedno kockali, a Lepa i Silvana su bile najveće rivalke na estradi.

(Najportal.ba)