Korak ispred!

KUĆU JE PRODALA ZA 4 MILIONA: Miša Grof tvrdi da Nikolina laže

Voditeljica Nikolina Pišek nekoliko mjeseci nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, odlučila je da proda luksuznu vilu u Zagrebu koju su zajedno gradili.

Kako se navodi, ona je za samo dva dana od objave oglasa uspjela da proda nekretninu i uzela je za nju blizu dva miliona eura.

-Vila koja se nalazi u zagrebačkim Šestinama, na površini od 420 kvadrata, pravljeno po posljednjim tehnologijama i spada u “pametne kuće”, našlo je svog kupca ubrzo nakon objavljivanja oglasa – navodi izvor blizak voditeljici i dodaje šta je sve stajalo u oglasu:

-Jedinstvena kuća smještena je u mirnoj ulici i ima predivnan pogled i bazen. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena je vrhunskim materijalima i tehnologijom, od alustolarije preko grijanja putem toplotne pumpe, podnog grijanja, postavljenog po cijeloj površini kuće, smart house sistema, priprema za solarne panele, do podnih obloga po cijeloj površini kuće.

Povodom prodaje kuće oglasio se i njen svekar Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof:

-Kuću je prodala za četiri miliona, ne za 1,7, kako kaže, to ona tako plasira medijima, nemam više šta da kažem, nije kontaktirala sa mnom. Postoji i samo jedan kredit, a ne dva, kako ona kaže. Kredit je podignut na 300.000 – rekao je Miša.

(Express/SrpskiTelegraf)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *