Korak ispred!

Kristina Spalević o vezi sa Kristijanom Golubovićem

Kristina Spalević otkrila je da se ne razdvaja od Kristijana Golubovića otkako su izašli iz rijalitija.

Pjevačica i rijaliti učesnica je istakla da čak i kada sjede sa drugima, jedva čekaju da ostanu sami, pa iznijela detalje zajedničkog života.

-Ekstreman je život. To što se desilo u Zadruzi, sigurno se ne bi desilo sa bilo kim. Samo se ne poklapamo kada plane, njega prođe za sekundu, a mene drži. Prije će on nešto da dobaci nego ja. Srčan je, jedino ja mogu da ga smirim. Znam da to što se desilo sa Mišelovim bratom, oko toga se non-stop čačka, ali on to sam ne pominje- rekla je i osvrnula se na vezu.

-Smatram da ne treba da budem primjer zbog toga što se desilo. U pravu ste, nikad nisam rekla da je moj potez dobar. Bila sam ubijeđena da će mi roditelji zatvoriti vrata, ali kada sam izašla, Kristijan je veliki dio posla uradio, čuo se sa roditeljima, vidio se sa njima, sve je čudno i nesvakidašnje i katastrofa, ali je on nešto najbolje što mi se desilo u životu. Pokušali su da mi skrenu pažnju, ali ja ne slušam. Podržali su me zato što Kristijan vodi računa o meni. Mi živimo zajedno, jednom sam noćila kod roditelja, ali Kristijan i ja se ne razdvajamo. Nisam vidjela toliko posvećenih roditelja kao što je Kristijan, ženi i djetetu. Zaplačem se ja i danas zbog svega što je bilo-istakla je Kristina u “Narod pita”.

(Express/ Pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *