Korak ispred!

Kristina ima 23 godine i u braku je sa 33 godine starijim milionerom: Imaju 11 djece i ne planiraju tu da se zaustave

Kristina kaže da se nada da će sa suprugom, ruskim milionerom, u što bržem roku dobiti na desetine djece, a u ovom trenutku imaju ih jedanaestoro.

Kristina Ozturk (23) je Ruskinja koja je u braku sa gruzijskim milionerom Galipom Ozturkom(56). Galip je vlasnik hotela u primorskom gradu Batumi, a u ovom trenutku njih dvoje imaju jedanaestoro djece, od kojih je Kristina jedno rodila prirodnim putem. Ostalih deset beba dobili su surogat majčinstvom, koji je u Gruziji legalan, a Kristina kaže da se nada da će imati nekoliko desetina više djece, takođe uz pomoć surogat majki.

Kristina, inače porijeklom Ruskinja iz Moskve, ističe da sve potencijalne surogat majke prolaze kroz savjetovanje i da je sve pravno gledano potpuno čisto prije nego što će zatrudniti sa djecom koja genetski potiču od Kristine i Galipa, piše Žena Blic.

Kristina se inače upoznala sa Galipom kada je kao mlada samohrana majka riješila da otputuje do “Las Vegasa Crnog Mora”, kako zovu Batumi. Tamo je upoznala Galipa i to je bila, kaže, ljubav na prvi pogled. “On je moj mentor, vodič i princ – sve u jednom”, tvrdi ona, a Galip potvrđuje njene riječi.

– Lako je biti sa njom, uvijek ima osmjeh na licu, a istovremeno je sramežljiva i tajanstvena. To je supruga kakvu sam oduvek želio, nebrušeni dijamant sa čistim srcem – kaže on.

Nakon prvog sastanka, stvari su se brzo razvijale te je Kristina ubrzo sa sobom dovela ćerku Viku i preselila se u Batumi. Galip je, kaže, dosta stariji od nje i takođe je pre braka sa njom imao svoju, odraslu djecu.

Par se složio da žele što više djece, ali bili su ambiciozni i brzo su shvatili da njena reproduktivna sposobnost nije dovoljna da udovolji njihovim željama. Zato su se odlučili na surogat majčinstvo, što košta oko 8.000 eura po trudnoći.

– Trenutno imam 10 djece i najnoviju bebu Oliviju, koja nam je stigla krajem prošlog mjeseca – rekla je Kristina, dodavši da Vika ima šest godina, dok su ostala djeca genetski njena i Galipova, ali su došla na svijet uz pomoć surogat majki.

Kristina takođe tvrdi i da nema dadilje i da, iako svi zamišljaju da vodi glamurozan život, zapravo je po cijele dane posvećena djeci, a da svake godine planira da dobije još jedno – sve dok ne dođe do brojke od 105 njih.

Izvor: Krtica.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *