Korak ispred!

Kristijan sačekao ljubavnicu nakon izbacivanja iz Zadruge: “Svi mi zamjeraju samo jednu grešku, Kristinu Spalević”

Voditeljka Dušica Jakovljević se javila sa podrškom zadrugara iz studija, a za to vrijeme, voditelj Milan Milošević je sa zadrugarima u Beloj kući. Prije trenutka kada će odluka biti donijeta, on će sa pojedinim ukućanima popričati i pročešljati posljednje najzanimljivije događaje.

Kristijan Golubović stigao je u studio kao podrška svojoj ljubavnici Kristini Spalević, te je progovorio o njihovom odnosu.
“Ja sam uvijek imao stav, što na um, to na drum. Istina mora da dođe što prije na površinu. Ja sam totalno iskren, kada se desilo, nisam mogao da lažem, kamere su tu. Emocija je otišla na tu stranu, ali sam ja i dalje nekako konfuzan, ne mogu da dođem sebi. Kao da sam jednom nogom i dalje unutra, vuče me nešto… Ima i nečega prema Kristini, ali manje-više i to što nastavljam rijaliti na ulici sa ljudima. Danas na pijaci, ne znam šta se dešava. Samo je trebalo da sklonim voće i povrće i da dajem svoje mišljenje. Svi mi zamjeraju samo jednu grešku, Kristinu Spalević”, govorio je Kristijan, pa nastavio:

“Kristina je trebala da se meni predstavi na drugačiji način zbog svoje prošlosti. Ja sam joj pružio ruku prijateljstva, spojili smo se u nekom vajbu i bilo nam je lijepo. Kad smo krenuli da se previše družimo, htio sam da povučem ručnu i da kažem “Ti imaš osobu koja te voli najviše, imaš porodicu”. Ne znam šta mi se dogodilo. Uvijek sam negodovao takve djevojke kao njoj, ja sam popustio”, rekao je on, a na pitanje voditeljke da li je definitivno prelomio između Kristine i supruge Ivane, on je odgovorio:

“Odlučio sam se za Kristinu. Čekam je večeras”.

(Express/espreso)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *