Korak ispred!

Kristijan Golubović psuje i prijeti Kiji Kockar!

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović potkačio je pjevačicu i bivšu učesnicu rijalitija “Zadruga” Kristinu Kiju Kockar.

Nakon što je nedavno Kija govorila o Kristijanovom ponašanju u rijalitiju u kom je Golubović bio nasilan, Kristijan je sada javno pozvao Kockarovu da uđe u Zadrugu da imaju se*sualne odnose, a poželio je i da je “urniše verbalno”.

– Kija igra rijaliti od spolja. Neka dođe ovde. Znaš koliko sam ja takvih j**** pored wc-šolje! Peticija za zaštitu šolja! Nabijem ja nju na k****! Neka dođe da je j**** ovde verbalno! Kunem se da ću joj pokazati šta je rijaliti! – vikao je Golubović.

Podsjetimo, Kija se oglasila nakon što je Kristijan davio svoju rijaliti-djevojku Kristinu Spalević.

 Uhvatio djevojku u kragnu da ide na “spavanje”. Treba tebe uspavati, džukelo jedna! Ovo je sem za diskvalifikaciju, ovo je za zatvor! Krimos na baterije, umišljeni! Šta se dopušta ovom debilu? – napisala je Kockareva tada na Instagramu.Inače, nedavno je Kockareva gostovala u “Zadrugoviziji”, gde je tokom nastupa Kristijana Golubovića i Kije Kockar rekla sljedeće:

 Kada budeš izašao, vidjećeš moju izjavu povodom davljenja ove djevojke, za šta niko nije reagovao. Svima prijetiš, hajde prijeti meni kada budeš izašao – rekla mu je Kija.Kristijan joj je tada odgovorio:

-Koliko ja znam iz javnosti, ti si nekome prijetila nožem, nisam ja – rekao je Kristijan, aludirajući na situaciju iz “Zadruge 1” kada je Kockareva, navodno, u naletu bijesa držala nož iza leđa Gordane Džehverović i govorila: “Sve ću da pobijem! Sve! Slobu prvog!”. Tada se komentarisalo da se Kija samo šalila.

(Express/Telegraf)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *