Kristijan Golubović prokomentarisao je svoj odnos sa Miljanom Kulić, koji se mijenjao iz dana u dan, a trenutno nemaju nikakvu komunikaciju.

– Niti mi se javila, niti smo se čuli, ona mi je uvijek interesantna, ja sam pravio sprdnju sa njom. Nešto komentarišu da me je izbacila iz takta, to nije istina. Ja smatram da nisam želio da povrijedim Miljanu, niti da sam je povrijedio. Ja sam se sažalio, jako sam human, trudim se da pomognem svim bolesnim. Ona je meni bila kao neki pacijent, bio sam i kao doktor, i kao služavka, ovakav i onakav… Niko nije htio, jer je odvratna! Ona je meni bila predmet sprdnje, vrlo je zlobna osoba, nije me stid da mi kažu bilo šta, ako sam nekome dobro učinio – počeo je Kristijan.

-Šta je tražila – to je i dobila. Ona nije moj tip, ja ne bih mogao da spavam sa njom, hvala Bogu da postoji Zola, koji može da spava sa njom. Ja sam joj rekao da ću je kad-tad je*ati u usta, mogao sam kad sam htio, ali nisam mogao da svarim. Ona je mene čekala u privatnom kupatilu u intimnom momentu, nikad u životu poslije nisam ništa nisam imao sa njom – otkrio je Kristijan.

(Express/Espreso)