Korak ispred!

Konačno se oglasio i Petar Grašo: Volio je Danijelu 24 godine, a ona sada ljubi drugog

Da je u ljubavi sve moguće i dozvoljeno dokazli su i Petar Grašo i Danijela Martinović. Voljeli su se pune 24 godine, i ako nisu bili pristalice braka, djelovali su kao par koji ništa ne može da uzdrma. Ipak, su zbog razloga koje nikada nisu otkrili javnosti riješili da krenu dalje odvojeno. Pjevač je ubrzo uplovio u vezu sa 15 godina mlađom Hanom Huljić sa kojom su se porodično družili. Ubrzo su uplovili u brak, a potom i postali roditelji, dok je Danijela samovala.

Zbog svega što se dogodilo mnogi su mislili da je Petar ostavio Danijelu, a ubrzo poslije Grašovog vjenčanja, otkriveno je da raskid uopšte nije inicirao on.

-Zašto žalite Danijelu, ona je ostavila Petra – napisao je na Instagramu kum popularnog pjevača, Dino Rađa.

U kakvom je odnosu sa bivšom Grašo je sada otkrio bez ustezanja.

-Ja nisam ni s kim u svađi. Uvijek smo mi u dobrim odnosima – odgovorio je nedavno pjevač za “Story.hr” na pitanje u kakvom je odnosu sa Danijelom.

Splitska pjevačica se od raskida nije mnogo eksponirala u javnosti, a sada je otkrila da je konačno pronašla onog pravog sa kojim dijeli iste vrijednosti i poglede na život. U pitanju je kriminalistički inspektor Josip Plavić (49), a evo kako su se njih dvoje upoznali.

-Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko internet – ispričala je Danijela za hrvatsku Gloriju.

-Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove.

-Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena – istakla je pjevačica, a svi su sa nestrpljenjem iščekivali reakciju Petra Graša.

Iako nije davao izjave, na svom Instagramu je objavio dio sa nastupa gdje je pjevao pjesmu ”Volim i postojim”, a mnogi se pitaju ima li to veze sa bivšom ljubavi.

(Express/CdM)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *