Korak ispred!

Komičar nenamjerno rasturio 4.000 veza i 17 brakova?!

Jedna šala škotskog komičara Daniela Slosa završila je u svim svjetskim medijima, i to iz pogrešnog razloga.

Umjesto da izazove smijeh, njegova emisija od samo 20 minuta izazvala je suze kod nekoliko hiljada ljudi, jer su zahvaljujući njemu mnogi parovi odlučili da stave tačku na svoj odnos, prenosi Blic.

Komičar Daniel Slos uspio je da zbog šale učestvuje u raskidu preko 4.000 veza i 17 razvoda, prenosi Magazin Novosti.

U emisiji se bavio temom ljudskih odnosa, ali i partnerskih. Objasnio je kako svako negdje ima srodnu dušu.

Ipak, mnogo njih se plaši da čeka “pravog”, jer misle da bi ostali sami. Zato uvijek pokušavaju da potraže podršku puneći prazan prostor drugom polovinom. Kao posljedica, mnoge veze su vještačke, jer ljudi ne žele da čekaju pravog partnera.

Bez obzira da li je takva analiza istinita ili ne, brzo je privukla reakcije gledalaca. Riješivši tako osjetljivo pitanje, Daniel Slos je primio nekoliko poruka gledalaca koji su mu zahvalili i tvrdili da im je epizoda otvorila oči.

– Upravo sam završio gledanje vaše emisije i sumnjao sam u to da li sam donio pravu odluku ili ne. Međutim, pitanja i situacije koje ste iznijeli potvrdili su da je u redu reći da zaslužujem bolje. Pretpostavljam da na listu možete dodati još jednu.

Nakon što je primio na hiljade poruka, komičar je izjavio da je sve bila šala i da nikada nije namjeravao da razdvaja parove.

Izvor: Krtica,net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *