Korak ispred!

KO KAŽE DA GA SLAVA NIJE PUKLA U GLAVU, LAŽE: Darko Lazić suzio krug prijatelja

Darko Lazić s eposvetio novom biznisu,a to je kuhnaje. Snimio je prvu emisiju koja je dostupna na Jutjubu.

-Više neću da šišam, poslije sam morao cijelo selo da šišam. Cijeli život sam gurman, sad kako ne mogu da jedem, našao sam rješenje da mi se oči najedu, ide mi to od ruke. Zašto ne bih podijelio sa javnosti? Marina mi je to isto rekla, kao i naš kum. Nisam ja neko ko voli pretjerano da priča, ali nije to toliko ni loše– rekao je Darko.Lazić otkriva da sada ima sve manje prijatelja, kao i da mu je slava u jednom trenutku udarila u glavu.

-Poželio sam se da imam malo privatnosti, imam svoje ljude, svoj krug i ne želim da ga širim… Mnogo je neprijateljstva na estradi i sujete. Čovejk koji kaže da ga slava ne pukne u glavu, to je laž, izgubiš se, misliš da si najjači, najpametniji, da su ti svi prijatelji, ali nije to baš tako. Ja sam imao ozbiljnu opomenu, da bih se opametio koliko toliko. Ne volim da gledam u prošlost-kaže Lazić,

Nisam pjevao na korona žurki. Mene tamo niko ne zove. Ovo gdje sam bio, tamo se ne uzimaju pare, ovo je bilo u krugu porodice, 10 ljudi. Nisam dobio kaznu jer nisam pjevao. Sve se prekinulo i kraj. Od svih zvanica Darko je ispao najgori- kaže Lazić.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *