Korak ispred!

Kim Kardashian otkrila razloge razvoda, ismijala bivšeg supruga i cijelu porodicu

Ne prestaje se pričati o gostovanju Kim Kardashian (40) u showu ‘Saturday Night Live’ u kojem je odradila nastup bolje nego što je javnost očekivala. Prvo se komentiralo da je u ljubičastoj kreaciji izgledala kao očerupani flamingo, a onda i o šalama koje je izrekla. Njen uvodni monolog mnoge je odmah nasmijao.

‘Znam, i ja sam iznenađena što sam ovdje. Kad su me pitali za gostovanje, odgovorila sam im: ‘Želite me u emisiji? Zašto?’. Nisam imala filmsku premijeru jako dugo. Mislim, zapravo sam imala onaj jedan film, koji je izašao, i niko mi nije rekao da ima premijeru. Valjda je moja mama zaboravila”, ispričala je Kim.

Time je aludirala na snimku seksa s bivšim dečkom Rayom J-om koja je procurila 2007., a vjeruje se da je to učinila njena majka Kris Jenner kako bi joj osigurala slavu. Kardashianka se šalila da je naučila što znači riječ sponzoruša zbog maminog dečka Coreyja Gamblea. Rekla je da se udala za najboljeg repera svih vremena i nazvala ga je najbogatijim Afroamerikancem i talentiranim genijem koji joj je dao četvoro nevjerovatne djece.

“Pa, kada je došlo do razvoda, znate da je u pitanju jedna stvar, njegova ličnost”, našalila se. Osvrnula se i na Kanyeovu propalu kandidaturu za američkog predsjednika i Caityln Jenner koja želi biti kalifornijska guvernerka.

“Ovdje sam kako bih objavila kandidaturu… Samo se šalim”, rekla je Kim.

Reality zvijezda, koja je poznata da pomaže nevinim ljudima da izađu iz zatvora, komentirala je i slučaj O. J. Simpsona kojem se sudilo za ubistvo supruge Nicole, a branio ga je njen pokojni otac, advokat Robert Kardashian.

Posebno su nasmijali skečevi u sudnici gdje je ismijala i svoje sestre Kourtney i njenog ‘napaljenog’ novog dečka, kao i svoje sestre.

(Cazin.net)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *