Korak ispred!

Kejt Midlton slavi 40. rođendan: Prije nego što ju je osvojio budući kralj, željela je miran porodični život

Zbog ograničenja usljed pandemije koronavirusa neće biti velike proslave..

Kejt Midlton (Kate Mddleton), vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama (William), u nedjelju, 9. januara, proslavit će 40. rođendan. Zbog ograničenja usljed pandemije koronavirusa neće biti velike proslave. Planirano je da se zabava održi s porodicom i bliskim prijateljima.

– Vjerovatno će biti tiha proslava za vojvotkinju. Ionako nije željela ništa zbog pogoršane epidemiološke situacije, rekao je izvor za „Mail on Sunday“.

Smanjeni troškovi

Prema tradiciji, Vestminsterska opatija zvoni za rođendan članova kraljevske porodice. Za rođendan Kejt Midlton ove godine zvona neće zvoniti. Vestminsterska opatija prisiljena je smanjiti troškove zbog pandemije. Prema časopisu „Hello“, zvona više neće zvoniti za rođendane princeze Ane (Anna), princa Endrua (Andrew), princa Edvarda (Edward) ili vojvotkinje od Kornvala. Zvona će se čuti samo za kraljicu i princa Čarlsa (Charles).

Anonimni prijatelj Kejt Midlton otkrio je neke zanimljivosti iz njenog života prije nego što je u njen život ušetao budući britanski kralj.

Kejt nikada nije sanjala o tome da postane slavna. Jedino što je željela miran je porodični život na selu, bar tako tvrdi anonimni prijatelj, koji se za britanski „The Sun“ raspričao uoči njenog 40. rođendana.

U njenom se slučaju snovi nisu ostvarili, budući da je, nakon udaje za princa Vilijama postala jedna od najpoznatijih žena svijeta, iako to i nije željela. Umjesto mirnog života na selu, Kejt s porodicom danas živi na relaciji između Anmer Halla u Norfolku i Kensingtonske palače u središtu Londona.

– Nikada nije željela imati uspješnu karijeru ili postati poznata. Porodica joj je iznimno važna, a majčinstvo je nešto što je najviše ispunjava. Sada kada je ispunila taj dio svojih snova, ima vremena okrenuti se ulozi koju ima u kraljevskoj porodici, otkrio je anonimni prijatelj kraljevskoj dopisnici Emili Endrus (Emily Andrews).

Nova uloga

No, Kejt se morala prilagoditi novoj ulozi, a svjesna je i da izgled na to puno utječe. Njena ljepota ide tome u prilog kao i dobar odabir odjeće i obuće, zbog čega je smatraju jednom od najglamuroznijih žena na svijetu.

Kejt uvijek izgleda uglađeno i nema ništa protiv da odjene svoje omiljene haljine više puta.

– Kao i većina ljudi, Kejt ne razmišlja dvaput o recikliranju odjeće. Ona misli da bi bilo uzaludno odjenuti nešto jednom, a zatim baciti, rekao je kraljevski izvor za „Us Weekly“.

Obično miješa stare komade s novima, često reciklira salonke, dodatke ili haljine, od kojih je mnoge dizajnirala Ketrin Voker (Catherine Walker).

Stidljiva studentica

U čast jubilarnog rođendana vojvotkinje od Kembridža britanski „The Sun“ objavio je fotografiju koju je snimio njihov fotograf 2005. godine kada se tek počela družiti s princom Vilijamom. Prije nego što je Kejt bila jedna od najfotografiranijih osoba na svijetu kao vojvotkinja od Kembridža, bila je stidljiva studentica.

Kejt je snimljena 2005. godine sa grupom prijatelja koje je princ Vilijam pozvao da provedu vikend u Sandringamu. Na fotografiji je ležerno obučena u farmerke, zelenu jaknu i šal, s kosom zavezanom u niski rep.

– Nisam znao ko je ona, zaboga. Tada nikada ne biste pomislili da će se mlada žena koja je prošla kroz te kapije predstaviti kao naša buduća kraljica – rekao je kraljevski fotograf „The Suna“ Artur Edvards (Arthur Edwards).

(Avza.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *