Korak ispred!

Keba, a nije Kojić

Hadis Durmo, na estradi poznatiji kao Keba Ze, rođen je u Zenici gdje i danas živi i radi. U svijetu muzike je preko trideset godina, a za to vrijeme snimio je više pjesama, učestvovao na više festivala i humanitarnih koncerata.

Kao i mnogi drugi, karijeru je započeo u kafani, potom je nastupao u nešto ekskluzivnijim restoranima, a potom u diskotekama kako u regiji tako i u Evropi. Takođe, ljubitelji dobre narodne muzike poznaju ga po sad već kultnom muzičkom serijalu Žike Jakšića “Nikad nije kasno”, gdje je Keba uzeo učešće u jesen 2018. godine.

Slika može predstavljati Keba Ze

Takmičenje, kaže, pamti po mnogo čemu lijepom, prvenstveno po gostoprimstvu i domaćinskom odnosu Žike Jakšića.

– Druženje van scene bilo je nešto posebno i to je taj pečat koji nosim u sebi. Takmičenje mi je bilo manje-više bitno, ali sve ono uz i iza scene neponovljivo je iskustvo i drago sjećanje – kaže Keba Ze koji taj nadimak nosi sasvim opravdano.

– Nadimak je došao od strane publike sasvim očekivano, mnogo ličim na starijeg kolegu Dragana Kojića Kebu, tako da je Keba logičan slijed, kao i ovo Ze , s obzirom da sam ja iz Zenice – kroz smijeh priča naš sagovornik.

Z.K. (Boom portal)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *