Korak ispred!

Katarina Grujić se zaručila! Sve je bilo kao iz bajke, a evo kome je rekla “da”!

Katarina Grujić i Marko Gobeljić vjerili su se nakon godinu dana zabavljanja i uživanja u harmoničnoj ljubavi. Popularna pjevačica je pre izvesnog vremena napustila svoj luksuzni dom i preselila se u njegov stan, a kako nije bilo nastupa duže od godinu dana, oni su bili skoro nerazdvojni.

U romantičnoj atmosferi, sa najdražim ljudima koji su ih dočekali uz upaljene baklje i povike ohrabrenja, fudbaler je kleknuo pred pevačicu s prstenom u ruci. Nasmijana i iznenađena, Kaća se prvo uhvatila za glavu i bila toliko zbunjena da su drugarice počele da joj dovikuju “reci DA, Katarina”.

Društvo se okupilo na istom mestu gde je Kaća pre nekoliko dana proslavila 29. rođendan. Uoči same proslave, sve novinare je već zanimalo da li se – uoči “velikog” 30. rođendana – oseća spremnom i priželjkuje brak.

“Kao i svaka devojka u lepoj vezi, naravno da razmišljam o venčanju, ali ne volim ništa detaljno da planiram”, kaže Kaća. “Više volim da se stvari odvijaju spontano, a u mojim snovima ima od svega pomalo.”

Pevačici je izuzetno prijalo što je godinu dana provela nerazdvojna od Marka. “Ljubav je pokretač svega, to je razlog što uvek imam osmeh na licu.” Iza nje je ostao i težak period kada je imala dosta problema sa zdravljem, a sada ističe da se odlično oseća i da joj je linija lepša nego ikad.

Izvor: Krtice.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *