Korak ispred!

KAJA OSTOJIĆ NIKOLINU JE RODILA SA SAMO 19 GODINA: Pjevačicina kćerka naslijedila majčinu ljepotu, izgledaju ko sestre

Katarina Ostojić Kaja (37) važi za jednu od najatraktivnijih žena na javnoj sceni Srbije, a njena kćerka Nikolina očigledno je naslijedila majčinu ljepotu, ali i talent.

Kaja je Nikolinu dobila u prvom braku s Nikolom Dragojlovićem, a bila je veoma mlada kada je postala majka – imala je svega 19 godina. Otežavajuća okolnost je bila i ta što je nakon razvoda djevojčicu podigla praktično sama, odnosno uz pomoć i podršku roditelja.

Tako da ova tinejdžerka već ima 18 godina, pa nije ni čudo što na slikama majka i kćerka izgledaju kao sestre!

Foto: Instagram

Ova mlada dama je prava trendseterka, baš poput njene majke, i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svojih odijevnih kombinacija. Pored dobrog izgleda i stila, od Kaje je naslijedila i strast prema muzici.

Jednom prilikom je s majkom snimila i cover za pjesmu Lejdi Gage “Always Remember Us This Way”, pokazavši koliko je nadarena.

Kaja je nedavno za “Grand” rekla da je moguće da će Nikolina, također, poželjeti da se bavi muzikom, ali da će se potruditi da je u tome vodi i ne dozvoli da napravi iste greške kao ona.

– Ja znam da ona ima raznih sklonosti i da je multitalentirana djevojka, ali kada bi odlučila, što mislim i da hoće u jednom momentu da se desi, da će ona da krene tim putem bar iz nekog hobija, ja ću uvijek biti tu za nju. Neću joj dati savjet, nego će sve biti onako kako ja budem htjela, ako bude baš profesionalno krenula time da se bavi – istakla je Kaja.

Izvor: Expresstabloid.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *