Korak ispred!

JAVNOST JE PODELJENA: Da li je nova pjesma grupe Hurricane opravdala Evrovizijska očekivanja?!

Članice grupe “Hurricane” predstavile su spot i pjesmu pod nazivom “Loco loco” sa kojom će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem takmičenju za pjesmu Evrovizije, a javnost je ostala podeljena nakon što je čula ovu numeru.

Spot je objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu “Eurovison Song Contest” sinoć u 18 časova.

Za razliku od prošlogodišnje numere “Hasta La Vista” koja je većinski bila favorit, nova numera naišla je na oprečne reakcije.

Ispod spota, ali i na društvenim mrežama, mogu se naći jako oštri komentari koji negoduju sam stajling djevojaka, ekranizaciju spota, nizak budžet i cjelokupnu produkciju. 

– Uraganke pod hitno da prestanu da budu kao klovnovi i ponovo da zaliče na moć pod hitno; Meni najžalije za ove Uraganke što se ne zna koja je bolja riba, a uvek izgledaju kao tri dinara i to u kompletu, bukvalno ne znam kako je to moguće ali eto uspijeli ste – bili su samo neki od negativnih komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su za ovu pjesmu rekli da je mnogo bolja od prošlogodišnje i da je sreća u nesreći što nisu otišle 2020. u Roterdam. 

– Čak je i dobro što Uraganke nisu otišle na Evroviziju sa Hasta la vista, ova je još jača pjesma, ima da pokidaju – glasio je jedan komentra, a veoma je primijetno da su podršku dobile i od korisnika iz stranih zemalja poput Njemačke, Španije, Grčke i Rumunije.

Iako su komentari naše  publike podeljeni, ono što je evidentno je da je pjesma u rekordnom roku zauzela treće mjesto na trendingu, sa preko pola miliona pregleda za manje od 24 časa, i da, barem kada su u pitanju pregledi na Youtube-u, prednjači u odnosu na ostale numere koje se takmiče ove godine.

Takmičenje za pjesmu Evrovizije 2021. godine biće održano na drugačiji način u maju, u holandskom gradu Roterdamu, zbog ograničenja koja proističu zbog pandemije kovid-19. 

Numeru možete poslušati u nastavku: 

Izvor: Idjtv.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *