Korak ispred!

Jana progovorila o duetu sa Šerifom, pa otkrila kako je nastao njen veliki hit

Na manifestaciji “Zvuci Srbije” među mnogim poznatim pjevačima nastupala je i Jana Todorović, koja je ovom prilikom progovorila o njenom velikom autobiografskom hitu, ali i novoj duetskoj pjesmi sa poznatim pjevačem, Šerifom Konjevićem.

Jana je otpjevala njenu poznatu baladu “Odvedi me srećo tamo daleko”, a upravo ovom prilikom otkrila je da joj je upravo ta pjesma autobiografska.

– Ima mnogo pjesama koje su mi donijele veliki uspjeh, kao što je “Šta će ti pjevačica”, ali autobiografska pjesma mi je svakako ova koju večeras pjevam. Kada sam prvi put čula “Odvedi me srećo tamo daleko”, nekako sam se pronašla i rekla sam to je to. Čini mi se kao da je juče izašla, a ne prije 21 godinu – rekla je Jana.

Jana je otkrila da je došlo do dueta sa Šerifom Konjevićem.

– Snimila sam tri nove pjesme, jedna je duet sa Šerifom Konjevićem. Nas dvoje već dugo vremena pričamo o duetskoj pjesmi, ali se zaista ona do sada nije pojavljivala. Došao je trenutak kada su nam ljudi ponudili odličnu baladu. Nas dvoje zajedno radimo romska veselja i uvijek pričamo o zajedničkoj pjesmi. Pristao je na prvu, jedva čekam da je čujete – dodala je Todorovićeva.

(express/republika)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *