Korak ispred!

JALA BRAT I BUBA CORELLI DEMANTIRALI: Mediji u Srbiji objavili da im je zatvoren studio zbog policijske istrage

Srbijanski mediji objavili su jučer vijest da je policija zbog istrage u septembru zavorila muzički studio Jale Brata i Bube Corellija, koji se nalazi u Vogošći.

Naveli su da je zatvoren zato što je predmet jedne istrage. Policija je obavila pretres na tri lokacije, a jedna od njih je navodno bio i studio naših repera.

Foto: Instagram

-Odmah je sve zapečaćeno i njima je rečeno da po zakonu ne smiju tu da borave sve dok traje istraga. To je bilo u septembru, a, koliko ja znam, istraga još uvijek nije završena, tako da ne znam gdje njih dvojica sada prave pjesme. Možda koriste neki drugi studio privremeno, ali vidim da ne objavljuju pjesme kao ranije – rekao je izvor za Kurir.

Međutim, Jala Brat se nedugo nakon ove vijesti “oglasio” na svom Instagram profilu. Iako se nije direktno osvrtao na ovaj navodni događaj, objavio je fotografiju mikrofona iz studija uz nasmiješeni emotikon.

Podsjećamo, Jala i Buba su studio Imperia otvorili 2018. godine. Ostvarili su saradnju s brojnim muzičkim imenima iz regiona, među kojima su: Slobodan Veljković Coby, Elena Kitić, David Ljubenović Devito i drugi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *