Korak ispred!

Izrasla u neviđenu ljepoticu: Vjerovali ili ne, ovo je Atina Tošić

Jelena Karleuša posljednje dane februara provodi u Parizu. Grad svjetlosti trenutno je centar svijeta jer je sve u znaku Nedjelje mode, a sprema se i za predstojeće Olimpijske igre.

No, JK nije sama. Zapravo, u najljepšem je društvu – tu su njene kćerke Atina i Nika. Djevojčice su nam pokazale i noćnu panoramu grada sa terase svog hotela, a pozirale su u stilu top modela.

Mlađa Nika oduševila je pratioce u jednom naizgled sasvim običnom odjevnom komadu, ali i romantičnom frizurom koja se potpuno uklopila u klasičan pariski prizor, sa Ajfelovom kulom koja se nazire u daljini.

I dok je ona aktivna na popularnoj platformi TikTok njenu stariju sestru dugo nismo vidjeli.

Mjesecima je nigdje nije bilo, nema je ni na mrežama… Sad je već ozbiljna tinejdžerka koju vjerovatno ne biste prepoznali kada biste je sreli na ulici.

Naravno, promijenila se, u skladu sa (ludim) godinama. Ima i drugačiji imidž. Osim nove mode, tu je i – nova frizura. Njena mama takvu nikad nije nosila.

Naime, Atina je skratila kosu do ramena i sve iznenadila, a mnogi su primijetili da veoma podsjeća na Jelenu iz mlađih dana.

(Hypebih.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *