Korak ispred!

IZAĐIMO IZ MRAKA: Rialda poslala moćnu poruku (VIDEO)

Rialda je prethodnih mjeseci vrijedno radila na novoj pjesmi. Okupila je provjeren tim autora koji su donijeli sasvim novu energiju. Pjesma “Nek čuje Balkan” je pred publikom, a pjevačica se zahvalila kompletnom timu koji je sarađivao na spotu i pjesmi.

-“Nek čuje Blakan” je konačno ugledala svjetlost dana i možete je slušati na mom Jutjub kanalu. Hvala cijelom timu koji je već mjesecima radio na novim pjesmama i “Nek čuje Balkan” je prva pjesma koja najavljuje novi projekat. O kojem ćemo tek da pričamo. Dok sam se tražila u životu, muzici, put me naveo do Figen koja je sasvim slučajno promijenila cijeli tok i dovela neke nove ljude i sa njima novu energiju. Nikolić Stefani (iako jedna drugoj oči još nismo vidjele) srasle smo u jednu dušu kada je muzika i priča u pitanju, a Doni Balkan je to sve spakovao u jedan ozbiljan svjetski zvuk i dao jačinu koja je trebala.

-Bojan i njegov magic box što je moju zamisao pretvorio u sliku, kao i Nemanja za behind the scenes atmosferu. Tu je i najjači beauty team Milica Tričković, Sandra, Dimitrije. I da, veliko hvala mojim prijateljima koji su uvijek tu za moje 5 do 12 ideje i potrebe. Taša je uvijek na vrhu piramide kao alfa i omega svakog detalja, ideje, realizacije, koordinacije i asistencije u svakom smislu. A prvenstveno kao veliki čovjek, nesebičan prijatelj i saradnik za poželjeti.

-Hvala ti što vjeruješ i onda kad ja ne vjerujem. Jer ne da majka da po blatu valjam se sa njima! Vrijeme je da izađemo iz mraka. Živi Balkan – napisala je Rialda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *