Korak ispred!

IVANA NIKOLIĆ NA KARIBIMA: Hladi se od veze sa Vladimirom Vokovom

Ivana Nikolić je sa kolegicama iz grupe „Hurricane“ otišla je na Karibe, a fudbalera je ostavila u Beogradu.

Iako je nedavno pokušala da demantuje priču da je u vezi sa Vladimirom Volkovim, njeni prijatelji kažu da su se u danu zaljubili jedno u drugo, ali nakon pritiska javnosti i tenzije koju je fudbaler imao, pjevačica rješila da pauzira njihov odnos.

Ivana trenutno uživa na Karibima i hladi se od veze sa fudbalerom jer joj je sve bilo previše stresno. Njihova veza je od starta bila strastvena ali je on forsirao da se kriju jer navodno ima loše iskustvo sa medijima. Viđali su se po nekim skrivenim mjestima, ali je Ivani sve to postalo naporno.

Sa djevojakama iz grupe, Ksenijom i Sanjom, odlučila je da kupi kartu i ode na mjesto gdje njih tri često borave. Bliži se takmičenje za „Pjesmu Evrovizije“ i ako održaće se sve po planu, a imaju još dosta toga da urade. Trenutno su i Ivana i ostale članice grupe fokus stavile samo na pjesmu, koreografiju, kostime i ostalu organizaciju.

Inače, Nikolićeva svaki dan kači izazovne slike u kupaćem kostimu, sa plaže i iz luksuznih restorana i, kako mnogi u komentarima pišu, pravi ljubomornog fudbalera koji nije bio pozvan da krene s njom.

Podsjećanja radi, prije mjesec dana se otkrilo za Vladimirovu i Ivaninu vezu i tada se pjevačica izvlačila da su njih dvoje samo prijatelji, a Vladimir je u međuvremenu ugasio Instagram, tako da niko nije mogao da prati njegove dnevne aktivnosti.

Poznato je da je Volkov ranije bio u vezi sa Sandrom Afrikom, a Ivana joj je bila i prijateljica. Kada je vidjela slike „uraganke“ i fudbalera i kada su joj prijatelji ispričali da njihova veza nije trač već istina, Sandra je poludjela i blokirala je na društvenim mrežama. Kako njeni prijatelji kažu, bila je jako bijesna, i dalje je, i ne želi Ivanu ni da vidi ni da čuje.

IZVOR: Express Tabloid

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *