Korak ispred!

Iva nakon raskida sa Filipom častila sebe skupocjenom mašinom: Sama kupila luksuzni automobil, odmah se pohvalila

Rialiti učesnica Iva Grgurić oduvijek privlači veliku pažnju svojom aktivnošću na društvenim mrežama. Njena posljednja objava naišla je na sjajne reakcije

Naime, Iva se pohvalila svojim pratiocima da se častila skupocjenim poklonom. Iva je sebi kupila automobil, čija se vrijednost procjenjuje na više hiljada eura. Iva je uz fotografiju automobila napisala i poruku.

– Napokon se osjećam zadovoljno, ispunjeno i sretno. I sami znate da sam na izlasku rekla da imam prve tri želje: stan, auto i posao. Došao je i taj dan da se mogu pohvaliti, vama ljudima, mojim vjernim pratiocima, da mi se ispunila jedna od tih želja, a to je da sam sebi kupila auto svojom prvom ušteđevinom. Drago mi je da je to baš u sedmici Valentin dana. Svim mojim pratiocima želim da se volite i ispunjavate svoje želje – napisala je Iva uz fotografiju.

Podsjetimo, Iva je pobijedila u “Zadruzi 3”, gdje je i započela vezu sa Filipom Đukićem koja je nedavno okončana. Tim povodom Grgurićeva se oglasila i poručila:

– Dragi naši, želim da vas obavijestim da Filip i ja nismo više zajedno. Želimo da se zahvalimo dragim ljudima koji su bili uz nas. Molimo vas da poštujete našu privatnost. Ovo je težak period za oboje, shodno tome nećemo davati nikakve izjave – rekla je Iva tada.

Izvor: Ekskluziva

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *