Korak ispred!

Inspiraciju za video najviše dobijem kada sam u društvu s prijateljima!

Mladih koji snimanju za Instagram, You Tube i Tik tok sve je više. Scena se širi i poprima jedan influencerski krug ljudi koji surađuju i utječu na mladu populaciju.

Svojim videozapisima i objavama uveseljavaju i uljepšavaju ljudima dan.

Kakav je to posao?  Što su mane, a što prednosti?U razgovoru smo s Adisom doznali neke detalje.

Kako ste se dosjetili napraviti tako originalan posao u vezi s kanalom i društvenim mrežama? Je li u početku sve bio hobi? 

  • Sve zasluge za ovaj kanal i za društvene mreže ima moj prijatelj Nedim Nazić. Vezu sa snimanjem skečeva imam još od dvije tisuće i dvanaeste  godine, tada sam   sam s popularnim Mecom snimao, ali početkom prošle godine, na nagovor Nedima Nazića, počeo sam  snimati.
Foto: Facebook

Krenuli ste sa snimanjem, je li u početku bilo teško snimati, uređivati ili ste prve korake na YouTube-u brzo savladali? 

  • Kao što sam rekao,  sa snimanjem se bavim već duže  vrijeme te mi  snimanje  nije problem, ali montiranje sam naučio uz pomoć  prijatelja Nedima Nazića.
Foto: Facebook

Influencer ste, odakle crpite inspiraciju za videa i vlogove?

  • Inspiraciju za video najviše dobijem kada sam u društvu s  prijateljima i tu se uvijek događa nešto što mogu iskoristiti za skeč.

U  vlogovima, videozapisima, slikama na Instagramu i pričama vidi se veliki trud i ljubav prema poslu koji radite, koliko vremena potrošite na uređivanje te kako sve uređujete? 

  • Naravno, što god radio, You Tube ili posao u kojem se dajem maksimalno, sve radim s užitkom. Treba mi oko sat vremena za snimanje i uređivanje. Sve uređujem s programom Sony Vegas.
Foto: Facebook

Sve uspijete dokumentirati i lijepo snimiti, je li možda malo teško držati kameru na putovanjima, na treningu ili u gradu? 

  • Riječ teško i da nešto ne mogu ne postoji u mome životu, kada nešto radim sa strašću, sve je lako.
Foto: Facebook

U ovih je nekoliko pitanja sve rečeno, jezgrovito i jasno. Svaki je posao vrijedan, naravno, trebamo ga raditi s ljubavlju i voljom.

Zapratite Adisa na njegovim profilima i budite podrška svakome tko ispunjava i živi svoje snove.

Za kraj pogledajte par skečeva od Adisa:

https://www.youtube.com/watch?v=IffYgNYhtr8
https://www.youtube.com/watch?v=muu7b7RmuWw

Razgovarao: Josip Lulić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *