Korak ispred!

Indi javno prozvala Editu, evo šta joj je poručila

Edita i Indi Aradinović ponovo su, čini se, u ne tako dobrim odnosima, barem sudeći po nekoliko činjenica koje se mogu vidjeti na Instagram profilu.

Radi se o tome da su sestre, pjevačice, otpratile jedna drugu, a potom je uslijedila i Indirina poruka koja je zaintrigirala pratioce:

– Kako se izboriti sa toksičnom porodicom? Kloni se svađa, postavi granice, ne moraš da budeš spasilac kad je kriza. Ne moraš da objašnjavaš svoju situaciju, ne treba ti odobrenje da uspiješ u životu. Ja ovo uvijek uradim, a vi? – napisala je Indi.

Podsjetimo, u slučaju da je ovo direktna poruka za Editu, ovo nije prvi put da joj se Indi javno obraća.

Prethodni put to je učinila 2018. godine, objavom:

– Zamolila bih moju lažnu sestru Editu da ne postavlja moju pjesmu na svoj profil. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi nije bitno sad. Ona zna zašto ovo pišem, s obzirom na to da sam blokirana od njene strane 2017. godine bez razloga, smatram da je podrška suvišna i lažna. Od njenog učešća u TLZP-u nisam mogla ni nos da joj dotaknem!

Inače, Edita je nedavno, dok se Indi borila za život nakon operacije smanjenja želuca, oglasila i javno stala u njenu odbranu, a napala doktora koji je navodno odgovoran za loše stanje operisane Indi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *