Korak ispred!

Hule: Novi singl “Grade pored Drine” obećava mnogo, nastupi svakodnevni, u planu i američka turneja

Hladan i kišan dvadeset deveti avgustovski dan nije nas spriječio da se sretnemo sa popularnim Huletom i njegovim menadžerom Vahom u Bijeljini kako smo se i dogovorili. Nakon izvjesnog vremena Hule je gostovao u “Nedjeljnom popodnevu” BN televizije, a to je bio povod i za naš susret i razgovor iza kamera ove televizije – uz kafu i o svemu pomalo.

-Kao i ostale kolege – zbog virusa korona – mirovali smo i to je već poznato. Ovolj ljeta stvari su se pokrenule i radilo se jako puno. Moj drug i menadžer Vaha teško usklađuje sve termine, ali koliko vidim nekako uspijeva. Zaista je bilo puno nastupa, putovanja, radilo se punom parom. Nedavno smo stigli iz Novog Pazara gdje smo proveli skoro cijelu sedmicu. Nema pravila o nastupima tokom vikenda, radilo se skoro svaki dan tokom sedmice – kaže Hule sa kojim smo razgovarali u društvu njegovog menadžera Vahidina Vahe Mehića.

Kada su pjesme i noviteti u pitanju, Hule nije gubio vrijeme i upravo je snimio novi singl u izdanju Valentino musica u kojem je, kao matičnoj kući, već nekoliko godina.

-Novi singl “Grade pored Drine” objavili smo prije nekoliko dana i već je izazvao pozitivne komentare, pohvale i veliku slušanost. Vjerujem da će i ova pjesma postati hit u kratkom roku, baš kao “Noćna dama” ili “Moja djeca” – kaže Hule.

Šta je to još novo kod popularnog Huleta, otkrio nam je njegov višegodišnji saradnik, tačnije prijatelj i menadžer Vaha Mehić.

-Ovih dana predajemo dokumentaciju za vize i vršimo pripreme za američku turneju koja bi trebalo da se desi od polovine oktobra do polovine novembra. Vidjećemo kakva će situacija biti sa virusom korona i ovim novim talasom koji se najvaljuje, ali se nadamo da će sve biti u redu i onako kako smo planirali. Nakon toga nastavili bi sa nastupima po Bosni jer je mnogo toga dogovorenog, prolongiranog i zakazanog već ranije – dodao je Vaha u razgovoru za naš magazin.

Tekst i foto. Z. K.

Menadžer Vaha i Hule

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *